Contacteer ons

Hoe kunnen wij u helpen?

Onze klantenservice en professionele adviseurs zijn bereikbaar via telefoon op werkdagen tussen 9-17u

Op onze webshop kan u 7 dagen per week op elk moment van de dag uw kantoormeubilair bestellen!

Verder kan u ons ook altijd via mail bereiken, wij trachten altijd te antwoorden binnen de 24h.

Living office

Naast een online aanwezigheid zijn we nu dus ook offline bereikbaar. Vanaf nu kan u uw toekomstige kantoormeubelen in onze showroom bezichtigen alvorens deze aan te kopen. De meubelen die we aanbieden zijn enkel van topmerken zoals Mdd, Kartel, Herman Miller, Classicon, Artemide en veel meer...

Spring gerust eens binnen in onze showroom. Hij is centraal gelegen en dus makkelijk bereikbaar. De showroom is gelegen ten Zuidwesten van Brussel (20 km) in de provincie Vlaams Brabant - Grenzend aan Wallonie (3km van Enghien) en op een boogscheut van Oost-Vlaanderen.

Ons ruime online assortiment willen we nu ook graag fysiek naar u brengen. Met meer dan 70 merken bieden we u zeker en vast de juiste meubels aan voor uw kantoor of home office. Alvorens de showroom te bezoeken is het belangrijk even contact op te nemen met ons. Niet enkel om uw afspraak vast te leggen, maar ook om te verifiëren of de meubels waarnaar u op zoek bent wel aanwezig zijn in de showroom.

Zijn uw gewenste meubels niet aanwezig? Niet getreurd. Van de meeste merken beschikken we wel over kleur- en stofstalen. Zo krijgt u al een eerste look en feel. Ons assortiment is zodanig groot, dat we helaas niet alles ten toon kunnen stellen in onze showroom van 250m2.

Een afspraak in de LivingOffice is beschikbaar van maandag tot vrijdag tussen 10u en 17u.

BrandNewOffice Bv 
Centrum 19
1540 Herne
BTW/KBO: BE 0550 709 382

Tel: +0032 2 310 98 30 
E-mail:[email protected]
Website:www.brandnewoffice.be  - www.brandnewoffice.com

Managing director: Mike De Koster
Neem contact op
We zullen binnen 24 uur contact met je opnemen