KlantReceptiebalies
Jaar2022
Sectorrealisaties van BrandNewOffice Bv

Brand New Office mocht de voorbije jaren heel wat toonbankprojecten realiseren bij tal van klanten, uit diverse sectoren.
Hieronder kan je enkele van die realisaties terugvinden.

Tera Toonbank bij Faceland

We verzorgden de ontvangstruimte bij Faceland en kozen, in samenspraak met de klant, voor de Tera toonbank. Deze toonbank is erg populair en hoeft geen onnodige versieringen omdat de balie op zich al heel decoratief is. De rechthoekige blokken worden gevarieerd door de diversiteit van de gebruikte materialen. Met deze toonbank in je ontvangstruimte heb je een echte eyecatcher, omwille van de ingebouwde ledverlichting.

Zig-Zag balie bij Kapsalon

Voor een andere klant, een kapsalon, plaatsten we de Zig zag toonbank met ledverlichting. Deze toonbank is erg indrukwekkend en geeft je zaak een meer dan positieve uitstraling. Heeft je bedrijf een iets donkerdere ingang? Dan kan je met deze speciale ledverlichting fraaie effecten creëren. Je bepaalt zelf de intensiteit van het licht door middel van een afstandsbediening.

Twist toonbank bij Press Club Brussels

En ook de Twist toonbank mochten we plaatsen. Een eerste indruk is van cruciaal belang. Met deze ontvangstbalie toon je je onderneming van haar beste kant, al vanaf het eerste moment! De indrukwekkende verschijning van deze balie is niet alles. Ook aan de praktische kant wordt er aandacht gegeven, o.a. door middel van kabeldoorvoeringen. De gestreepte kleuren zorgen voor de nodige frivoliteit.

Uitgebreid assortiment

Brand New Office heeft nog veel meer stijlvolle toonbanken. Neem een kijkje in onze webshop om te bepalen welke toonbank het best past bij de stijl van jouw zaak. Wij bieden meubelen aan van topmerken zoals Kartel, Mdd, Artemide en Miller maar ook van ons eigen merk BNO!

Plannen? Bespreek ze met onze ervaren experts. Indien gewenst komen wij ter plekke bij je langs. Of kom je toekomstige kantoormeubelen bezichtigen in onze showroom in Herne.