Pareto Brussel
Pareto Brussel
Inrichting, samen met interieurarchitect, van verschillende werkplekken voor Pareto Brussel. De werkplek moest een warme thuissfeer uitstralen, wat ons met dit meubilair zeker en vast gelukt is!
Lees meer
Oogkliniek Den Haag
Oogkliniek Den Haag
Onthaal en wachtkamerbanken in de Oogkliniek in Den Haag in verschillende maten en opstellingen.
Lees meer
Toonbank projecten
Toonbank projecten
De voorbije jaren mocht Brand New Office heel wat toonbankprojecten realiseren bij tal van klanten, uit diverse sectoren. Ontdek enkele van onze recente projecten en maak kennis met de Tera toonbank, Zig zag balie en Twist toonbank.
Lees meer
Dekempeneer NV
Dekempeneer NV
Brand New Office nam de volledige kantoorinrichting bij deze specialist in openbare en private wegenbouw en werken voor zijn rekening: van werkplekken tot vergaderruimte.
Lees meer
Di Lengo vastgoedmakelaar
Di Lengo vastgoedmakelaar
Vastgoedkantoor Di Legno uit Vosselaar schakelde Brand New Office in om de volledige inrichting van hun kantoor onder handen te nemen.
Lees meer
Mercedes Bogemans
Mercedes Bogemans
Brand New Office mocht de ontvangst- en loungeruimte voor garage Mercedes-Benz Bogemans in Grimbergen inrichten. De ruimtes werden voorzien van stijlvol meubilair, fauteuils en zitpoefen. Ideaal om klanten op gepaste wijze te ontvangen!
Lees meer
Brinks Security
Brinks Security
Securitybedrijf Brink’s schakelde onze hulp in voor de volledige inrichting van hun kantoorruimte: van metalen lockers met hangslot tot werkplekken met Tower-kasten, akoestische scheidingswanden en ergonomische bureaustoelen voor ultiem comfort!
Lees meer
All Yields
All Yields
In samenwerking met de architecten van Effect, mocht Brand New Office de kantoorinrichting van vastgoedagentschap All Yield in Brussel voorzien. Er werd o.a. gekozen voor barkrukken, bureau-eilanden en ergonomische bureaustoelen van ons eigen merk BNO.
Lees meer
Recticel
Recticel
Brand New Office mocht, in samenwerking met de architecten van Effect, de kantoorinrichting van isolatiepartner Recticel voorzien van phone-boos, bartafels en -krukken, comfy zitpoefs en een heuse akoestische silent room van Narbutas.
Lees meer
Co-Station
Co-Station
De meer dan 130 professionele werkplekken van workspaces verhuurder Co.Station mochten door ons voorzien worden van designbureaus, ergonomische stoelen, ladeblokken met zitkussen en handige opbergkasten.
Lees meer