Klaptafels

Concepto kanteltafel
€330,00
(€399,30 Incl. btw)
Plica plooibare vergadertafel
€1.811,00
(€2.191,31 Incl. btw)
Easy klaptafel
€428,00
(€517,88 Incl. btw)
Plex klaptafel
€2.780,00
(€3.363,80 Incl. btw)
Miura Square tafel - opklapbaar
€585,00
(€707,85 Incl. btw)
Spot Opvouwbare tafel
€360,00
(€435,60 Incl. btw)
Compact Drive elektrisch zit/sta bureau
€977,00
(€1.182,17 Incl. btw)
Central bistrotafel  plooitafel
€567,00
(€686,07 Incl. btw)
Miura table rond -opklapbaar
€550,00
(€665,50 Incl. btw)
Espace klaptafel
€339,00
(€410,19 Incl. btw)
Inklapbare tafels
€651,00
(€787,71 Incl. btw)
Miura bartafel metaal
€485,00
(€586,85 Incl. btw)
Spoon table tafel - opplooibaar
€1.529,00
(€1.850,09 Incl. btw)
Officina inklapbare conferentietafel
€449,00
(€543,29 Incl. btw)
Miura klaptafel HPL
€590,00
(€713,90 Incl. btw)
Miura tafel - opklapbaar
€480,00
(€580,80 Incl. btw)
Gate Training plooitafels
€329,00
(€398,09 Incl. btw)
Klaptafels

Moderne kantoren vragen om moderne oplossingen. Multitasking heeft niet langer alleen betrekking op alledaagse voorwerpen, maar nu ook op kantoorruimtes. De mogelijkheid om de ruimte snel opnieuw in te delen vergroot de veelzijdigheid ervan en helpt het volledige potentieel ervan te benutten. Klaptafels zijn een van de middelen die nodig zijn om een dergelijke functionaliteit te bereiken. Mobiliteit en ruimtebesparing zijn slechts enkele van de vele onderscheidende kenmerken van deze tafels.

Wat zijn de voordelen van een opklapbare vergadertafel?

In krappe ruimtes of bedoeld voor uiteenlopende activiteiten kan het om verschillende redenen interessant zijn om een ​​opklapbare vergadertafel te hebben. Ten eerste neemt de opvouwbare vergadertafel weinig ruimte in beslag. Als uw bedrijf weinig opbergruimte heeft, schuift u eenvoudig één of twee klaptafels achterin een kamer of in een opbergruimte. Met dit type meubilair kunt u ook snel een ruimte inrichten om speciale workshops, vergaderingen, opendeurdagen, seminaries, modulaire werkplekken of opleidingen te organiseren. 

De opvouwbare kantoortafels zijn resistent en stabiel en kunnen dagelijks worden gebruikt in een vergaderruimte of eetkamer. Zodra je ruimte wilt vrijmaken voor een activiteit of evenement, klap je hem eenvoudig in en berg je hem opzij.

Een veelzijdig kantoor voor een flexibele organisatie

Moderne bedrijven moeten zich kunnen aanpassen en flexibel blijven om aan de fluctuerende eisen van consumenten en klanten te voldoen. Evolutie is een van de uitdagingen die elke kmo of start-up te wachten staat. Kies een veelzijdig bureau dat u volgt in uw groei en uw splitsingen. BrandNewOffice biedt u modulaire plooitafels aan, ideaal om aan uw behoeften aan te passen. De vouwtafels zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, passen in de ruimte en zijn naar wens te coördineren. Kies voor een veelzijdig kantoor dat op elk moment kan worden omgebouwd, afhankelijk van de activiteit van uw bedrijf. Opklapbare tafel, rechthoekig of vierkant, op wielen of vaste poot, het is allemaal mogelijk.

Klaptafels en hun veelzijdige toepassingen
Als een van de meest voorkomende oplossingen in moderne werkruimtes garanderen klaptafels altijd mobiliteit en gemakkelijke opslag. Eenmaal opgevouwen neemt elke verrijdbare tafel slechts enkele centimeters breedte in beslag, waardoor de kamer netjes en klaar voor herschikking achterblijft. Met onze mobiele tafels kunnen de gebruikers ook de configuratie van de ruimte wijzigen, afhankelijk van hun huidige behoeften. Van een informele bijeenkomst tot een brainstormsessie op kantoor, met een klaptafel duurt het opzetten slechts enkele seconden.

Creëer je eigen klaptafel
Elke klaptafel, verkrijgbaar in verschillende maten en afwerkingen - inclusief droog uitwisbaar wit of het elegante Fenix-laminaat - en zijn strakke maar stevige poten met zwenkwielen en remmen creëren een complete set die maximale mobiliteit en functionaliteit biedt voor op kantoor. Als draagbare tafel is het een perfecte oplossing voor een dynamische kantoorruimte. Dankzij een breed scala aan configuratieopties kan de gebruiker zijn of haar eigen klaptafel creëren die past bij het geplande of bestaande interieurontwerp, evenals bij zijn of haar behoeften en voorkeuren.

Klaptafels zijn mobiel
Een draagbare tafel is niet zomaar een tafel op wielen. Hoewel zwenkwielen het verplaatsen veel gemakkelijker maken, blijken ze vaak onvoldoende als een deuropening of gang in de weg staat. Een echte verrijdbare tafel zal inklapbaar zijn, zodat smalle doorgangen geen probleem vormen. Klaptafels kunnen gemakkelijk tussen kamers worden verplaatst, omdat de breedte van het blad in opgevouwen toestand tot enkele centimeters wordt teruggebracht. Ze passen niet alleen door deuropeningen, maar kunnen ook gemakkelijk worden vastgepakt en geleid, waardoor herschikken leuk wordt.