• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Vergaderstoelen: hier zit u goed

Zit u vaak in vergadering? Zoekt u verstelbare, ergonomische en comfortabele vergaderstoelen voor meer zitcomfort? Bij Brand New Office zit u goed!
Merken

Vergaderstoelen: hier zit u goed

  • Beter zitcomfort door aanpasbare vergaderstoelen
  • De juiste zitdiepte voor een actieve en een passieve houding
  • Mooi design en stimulerende kleuren voor uw vergaderruimte

 

Vergaderen is een belangrijk onderdeel van de moderne bedrijfscultuur. Zit u ook vaak in vergadering? Dan is het aangewezen om te investeren in uitnodigende, comfortabele en ergonomische vergaderstoelen. Meer dan 80% van de bevolking heeft immers een foute zithouding, vaak met rugklachten tot gevolg. In de ruime collectie vergaderstoelen van Brand New Office vindt u wat u nodig heeft om iedereen aan uw vergadertafel comfortabel te laten zitten en zo de productiviteit van de vergadering te verhogen.

 

Hoger - Lager

Zeker wanneer u verwacht dat mensen notities nemen tijdens de vergadering, is het best dat de hoogte van de vergaderstoelen is afgestemd op de hoogte van de vergadertafel. Of kies voor vergaderstoelen die aanpasbaar zijn in de hoogte. Een te hoge zitting kan de zenuwen in de benen afknellen met ‘slapende’ benen tot gevolg. Bij een te lage zitting neemt uw rug een ronde vorm aan. U zit op de juiste hoogte wanneer uw benen in een hoek van 90° op de grond staan.

 

De juiste zitdiepte

Hoe langer u neerzit, hoe comfortabeler de stoel dient te zijn. Daarom had u misschien al aan kuip- of loungestoelen gedacht om uw vergaderruimte mee in te richten. Een goede vergaderstoel heeft een zitdiepte die het toelaat om zowel een actieve als een passieve houding aan te nemen. Vandaar dat veel van dit type vergaderstoelen de mogelijkheid hebben wat naar voor of naar achter te kantelen. Bovendien ogen kuip- en loungestoelen heel stijlvol in uw vergaderruimte.

 

Kleur bekennen

Ook kleuren hebben invloed op ons gevoel en onze productiviteit. Zo stimuleert rood actie en oranje creativiteit. Deze kleuren zijn dus ideaal voor uw vergaderruimte. Heeft u echter niet de behoefte om een accentmuur in uw vergaderruimte te laten (her)schilderen, kies dan voor vergaderstoelen of een vergadertafel in een van deze kleuren. In ons assortiment vindt u heel wat design vergaderstoelen in trendy kleuren. U vindt dus altijd een stoel die perfect aansluit bij de inrichting van uw vergaderruimte, uw bureau inrichting of algemene huisstijl.