• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Directiestoelen

Onze directiestoelen zijn bureaustoelen met een verfijnd design en een extreem goed zitcomfort. Onze stoelen hebben altijd een minimum aan ergonomie.
Merken
Sale
BNO Isis design bureaustoel leder
BNO Isis design bureaustoel leder
€949,00 €807,00
(€976,47 Incl. btw)
Stukprijs: €340,00 /
+

Directiestoelen

De directiestoelen of ergonomische bureaustoelen van Brand New Office zijn niet alleen comfortabel, ze zijn in veel opzichten beter dan de vooropgestelde internationale normen. U kunt op onze webshop www.brandnewoffice.be kiezen voor zowel klassieke directiestoelen of voor juist voor een moderne bureaustoel in verschillende kleuren en stoffen. Onze directiestoelen werden allemaal getest op ergonomie en hebben diverse instelmogelijkheden. Zo kan u de design bureaustoel aanpassen aan uw wensen en werkhouding.

Design directiestoelen met een TOP-ergonomie.
De design directiestoel moet ondersteuning bieden aan de activiteiten van de gebruiker gedurende de hele dag. Hij moet het natuurlijke bewegingspatroon van het lichaam ondersteunen zoals bij al onze Wagner bureaustoelen die een bewegend zitvlak(dondola patent) hebben waardoor men constant in "beweging" is. Het is tevens héél belangrijk om te bewegen, ook als men zit! 

Representatief design volgens de nieuwste ergonomische inzichten: natuurlijk van BNO!
Verder hebben we ook een eigen lijn van stoelen onder het merklabel BNO. Deze exclusieve merken zijn bewijzen van Brand New Office's 10 jaar ervaring op het gebied van kantoorinrichting. En dat met een onovertroffen prijs-kwaliteitsverhouding! Deze directiestoelen zoals Hera stoelenErgo 05 bureaustoelenMonaco Net bureastoel staan voor een lange levensduur, milieuvriendelijkheid, tijdloos design en top-ergonomie. Bovendien zijn deze producten meestal in voorraad en kunnen ze snel uitgeleverd worden!

Bekende merken.
Wij werken samen voor onze ergonomische directiestoelen met gerenommeerde merken zoals Giroflex, Herman Miller, HAG, Wagner, Topstar, Aeris, Interstuhl, Sitland, Riccardo Rivoli en ons eigen merk BNO. Onder het merk BNO kan u stoelen vinden die snel uitgeleverd kunnen worden, want deze stoelen staan in voorraad in onze centrale stock. Directiestoelen: