ICT-B Associates werd opgericht in July 2007 door twee ondernemers met beide meer dan 20 jaar ervaring in de ICT Markt met een track record in bedrijven zoals Systemat Computers, KPN Belgie, Infonet en British Telecom.


ICT-B is een onafhankelijke multi-vendor IT Hardware en Software Reseller met toegevoegde waarde en bijkomende diensten. Wij bieden een breed netwerk aan van mensen en technology om uw ICT investeringen zo optimaal mogelijk te laten renderen en terug te verdienen.


ICT (Information, Communication en Technology) geassocieerd met partnerships van de toonaangevende hardwarefabrikanten en software uitgevers. Deze partnerships worden gekoppeld aan de strategische ‘co-sourcing’ allianties wat betreft hardware installaties, integraties, maintenance, opleiding en ICT Know-How.


ICT-B berust op een doordreven business aanpak met de volgende belangrijke hoekstenen: personal accountability, quick proposal response, overall flexibility, state of the art order management services & in-depth ICT know-how.

Brand New office is Officiëel lid sinds 2015 (tot 2018) van de chapter Halle Zennevallei. 

Officiëel lid sinds 2021 van de chapter Boomerang Vilvoorde.

 


Brand New Office heeft een goede samenwerking met tal van architecten. Wij verlenen architecten de nodige professionele hulp met het uitwerken van verschillende projecten. Een architect kan zijn gading kwijt in de vele design collecties die Brand New Office in haar gamma heeft. Bovendien kunnen architecten een mooie korting krijgen bij Brand New office zodat het een "win-win" situatie blijft. Nieuwe architecten mogen ons altijd contacteren in verband met een commerciële samenwerking.