• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Horeca stoel

U wil gasten zo aangenaam mogelijk laten zitten in uw horecazaak? Een aangename beleving begint immers bij aangenaam zitcomfort. Lees hier hoe u de beste horecastoel kiest voor uw klanten.

Horeca stoel

Waar wilt u uw horecastoelen gebruiken? 

Zoekt u een nieuw type horecastoel voor binnen of voor buiten? Of wenst u ze zowel binnen als buiten te kunnen gebruiken? Belangrijk om even over na te denken want dat bepaalt de keuze van het materiaal. Denk er ook aan dat als u uw horecastoel voor tal van gelegenheden wilt gebruiken, bijvoorbeeld voor een beurs of in een trainingsruimte, ze best ook makkelijk verplaatsbaar en stapelbaar zijn.  

De BNO Prisa stapelstoel is zo’n horecastoel die u overal kan inzetten, verplaatst zonder uw rug te belasten en vlot stapelt dankzij de handgrip op de leuning. Mag het wat unieker? Bekijk dan zeker de design horecastoel Kartell Miss Less fauteuil. Stijlvol en krachtig! 

Welke types horecastoelen bestaan er? 

Zoals u bij de bovenvermelde voorbeelden al kon zien, reikt het aanbod horecastoelen van eenvoudig en praktisch tot puur design. Sommige horecastoelen, zoals de uitzonderlijke Magis Chair one horecastoel met sokkel in cement en skelet in titanium, zijn dan ook kunstwerken op zich. En vergis u niet: deze stoel zit verrassend comfortabel! 

Of wat denkt u van een gezellige schommelstoelDe Magis Piña Rocking Chair is zo’n schommelstoel die uitnodigt om even heerlijk te ontspannen met een goed boek en een rustgevend kopje thee. Ideaal voor een hotel of B&B. Of gewoon voor bij u thuis uiteraard.  

Heeft u nog vragen over een horecastoel of over de verschillende merken? Laat u zich graag begeleiden in uw keuze? Contacteer de experten van Brand New Office