• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Horeca stoel

U heeft een zaak en wilt het uw gasten zo goed mogelijk naar hun zin maken? Een aangename beleving begint immers bij aangenaam zitcomfort. Welke horeca stoelen, en ander horeca meubilair, nodigen uit om plaats te nemen in uw zaak? Lees meer op deze pagina

Horeca stoel

Waar wilt u uw horeca stoelen gebruiken? 

Zoekt u nieuwe horeca stoelen voor binnen of voor buiten? Of wenst u ze zowel binnen als buiten te kunnen gebruiken? Belangrijk om even over na te denken want dit bepaalt de keuze van het materiaal. Denk er ook aan dat als u uw horeca stoelen voor tal van gelegenheden wilt gebruiken, bijvoorbeeld voor een beurs of in een trainingsruimte, ze best ook makkelijk verplaatsbaar en stapelbaar zijn.  

De BNO Prisa stapelstoel is zo’n stoel die u overal kan inzetten, verplaatst zonder uw rug te belasten en vlot stapelt dankzij de handgrip op de leuning. Mag het wat unieker? Bekijk dan zeker de designstoel Kartell Miss Less fauteuil. Stijlvol en krachtig! 

Welke types horeca stoelen bestaan er? 

Zoals u bij de bovenvermelde voorbeelden al kon zien, reikt het aanbod horeca stoelen van eenvoudig en praktisch tot puur design. Sommige horeca stoelen, zoals de uitzonderlijke Magis Chair one stoel met sokkel in cement en skelet in titanium, zijn dan ook kunstwerken op zich. En vergis u niet: deze stoel zit verrassend comfortabel! 

Of wat denkt u van een gezellige schommelstoelDe Magis Piña Rocking Chair is zo’n schommelstoel die uitnodigt om even heerlijk te ontspannen met een goed boek en een rustgevend kopje thee. Ideaal voor een hotel of B&B. Of gewoon voor bij u thuis uiteraard.  

Heeft u nog vragen over onze horeca stoelen of over de verschillende merken? Laat u zich graag begeleiden in uw keuze? Contacteer de experten van Brand New Office