• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Thonet

Thonet

Waarom kies ik voor een stoel van Thonet? 

  • Wat maakt een stoel van Thonet zo bijzonder?
  • Waarom kies ik voor zo’n stoel?
  • Hoe kies ik het juiste ontwerp uit alle stijlen?

 

U wist het misschien nog niet, maar een stoel van Thonet herkent u uit de duizend. De wereldberoemde silhouetten van de klassieke designs waren bij hun ontstaan baanbrekend. Hoe past een stoel van Thonet in mijn kantoorinrichting? Welke look kies ik?

 

Wat maakt een stoel van Thonet zo bijzonder? 

Al van bij hun ontstaan gooien de stoelen en ander meubilair van Thonet hoge ogen. Hij ontwierp en perfectioneerde namelijk een unieke techniek om hout niet te moeten zagen en vijzen voor meubelen. Thonet boog gewoon het hout, en later het metaal, van zijn design meubilair. Daardoor creëerde hij niet enkel een design uit de duizend, zijn stoelen waren ook veel lichter en zuiniger in materiaal dan die van andere ontwerpers.

Het unieke design dat rond 1830 ontwikkeld werd, ziet er zelfs vandaag nog tijdloos uit. De Thonet ontwerpers blijven in hun vernieuwing altijd trouw aan het bekende ontwerp en de unieke sfeer die het ademt.

 

Waarom kies ik voor zo’n stoel?

De keuze voor een stoel van Thonet is snel gemaakt. Niet alleen past het ontwerp in elke stijl, de tijdloosheid garandeert een klassevolle uitstraling die er fris blijft uitzien.  Zo ontvangt u uw gasten altijd in stijl én kijken uw werknemers alle dagen uit naar hun smaakvolle werkomgeving. Bovendien zijn de meubels niet enkel een lust voor het oog, ze leggen ook een bijzondere nadruk op comfort. Perfect voor bureauwerk, vergaderingen of een ontspannende lunch.

 

Hoe kies ik het juiste ontwerp uit alle stijlen?

Uit alle mogelijkheden het juiste ontwerp kiezen voor uw kantoor, kan een uitdaging zijn. Met zo’n immens aanbod aan stoelen van Thonet kan de zoektocht eindeloos verdergaan. Stel uzelf enkele belangrijke vragen. Welke uitstraling wil ik creëren: huiselijk met hout of moderner met metaal? Hoe goed moet alles bij elkaar passen? Waarom geen eclectische inrichting? Voor kantoorwerk is vooral de Thonet s32 stoel de perfecte optie om comfort en stijl te combineren. Met of zonder armleuning? Liever een ander design? Aan u de keuze.

 

Wat als ik er echt niet aan uit geraak? Waarom zou ik de Thonet s32 stoel kiezen boven een ander onderwerp? Neem gerust contact op met de specialisten in kantoorinrichting van Brand New Office.