• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bezoekersstoelen en wachtkamerstoelen

Onder Bezoekersstoelen en wachtkamerstoelen kan u de beste stoelen terugvinden uit verschillende materialen gemaakt en dit in tal van mooie kleuren.
Merken

Bezoekersstoelen en wachtkamerstoelen

Bezoekersstoelen en wachtkamerstoelen: onze online webshop heeft een enorm aanbod van bezoekersstoelen en wachtkamerstoelen in diverse uitvoeringen en prijsklasses: een klassieke bezoekerstoel, een moderen wachtkamerstoel, een ergonomische stoel of gewoon een stapelbare stoel, U kan het allemaal terugvinden bij Brand New Office! Het comfort en gebruiksgemak van onze designstoelen zijn de diensten waarvoor we staan.

Ontvang uw gasten in de beste omstandigheden, dankzij de talloze stoelen, fauteuils, bezoekerstoelen, wachtkamerstoelen, die door Brand New Office werden geselecteerd. De robuuste universele stoel of de meest originele stoel, de tijdloze klassiekers , deze bezoekersstoelen werden ontworpen met de hoogste kwaliteit en uitstekende materialen. Deze bezoekersstoelen en wachtkamerstoelen kunnen ook ingezet worden als vergaderstoel, Horeca-stoel of kantinestoel.

 
Onze bezoekersstoelen van Wagner zijn ook speciaal ontwikkeld voor vergaderruimtes, presentatieruimtes en om te gebruiken als bijzetstoel op de werkplek. De revolutionaire 3-D techniek rondt ook hier het programma met de klassieke vrij verende wariant naar boven toe af en uw bezoekers zullen zich automatisch goed en ontspannen voelen. Deze klasse vergaderstoelen geven aan uw wachtzaal of meetingzaal een extra dimensie!  De Wagner bezoekersstoelen garanderen een optimale en prettige ondersteuning, waardoor langdurig zitten gelijk is aan ergonomisch comfortabel zitten. 

Bezoekersstoelen - Wachtzalen: