• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Over ons


Brand New Office biedt u een gevarieerde keuze eigentijds design kantoormeubilair van topkwaliteit. U kan eenvoudig uw kantoormeubelen in onze webshop bestellen, maar u kan zich evengoed laten begeleiden door onze vakmensen tijdens uw zoektocht naar de perfecte kantoorinrichting. Wij geven u professioneel advies op maat en gaan vanuit uw wensen eigenhandig aan de slag. Verder zijn we leverancier van zowel het meest bekende kantoormeubilair als de nieuwste kantoormeubelen. U kunt dus bij ons terecht voor een complete kantoorinrichting, maar ook voor het bestellen van gewone archiefkasten, ergonomische bureaus, directiebureaus, ergonomische bureaustoelen, receptiebalies, akoestische scheidingswanden, design bureaulampen, vergadertafels of tafels op maat, verlichting, krukken, design stoelen, deurmatten tot zelfs kunst. Onze professionele interieurspecialisten helpen u graag met het selecteren van de juiste kantoormeubelen en met het indelen van uw ruimtes van uw kantoor. Bovendien werden al onze meubelen uitvoerig getest op kwaliteit, zodat uw inrichting geschikt is voor langdurig en intensief gebruik. En omdat wij overtuigd zijn van onze kwaliteit zit op nagenoeg de gehele collectie 2 jaar kwaliteitsgarantie. Kortom, van inkoop tot naverkoopdienst, Brand New Office heeft het allemaal in huis.
 
Geschiedenis:
Brand New Office werd opgericht door Mike De Koster die actief is in de sector sinds 2005. Hij startte zijn carriere in design kantoormeubelen als Sales Manager bij Topdeq. Al snel werd hij gepromoveerd in 2006 tot Managing director bij Topdeq België en Luxemburg. Na stopzetting van de Topdeq activiteiten besloot hij verder te gaan in deze sector van kantoormeubilair. De passie om mensen hun wensen te vertalen in pasklare oplossingen was een extra motivatie. Brand New Office bezit een jarenlange expertise aan ervaring in de design meubelbranche en kantoorinrichting met als extra troef dat we ook de allernieuwste trends opvolgen. Wij zijn zowel gespecialiseerd in het inrichten van kantoren van vrije-beroepen, Home-Offices, KMO's en zelfs grote multinational's. Wij begeleiden ons cliënten op een professionele manier bij het inrichten van representatieve kantoren.

Afspraak op locatie:
Brand New Office heeft niet alleen een webshop waar men 24/24u kan bestellen, maar op aanvraag van de klant komen wij graag na afspraak op plaats van de locatie. Daar helpen onze professionele adviseurs u verder met de inrichting van uw kantoor of zaak. Ook helpen wij u graag bij het inrichten van representatieve kantoren met kantoormeubelen, al dan niet met behulp van een gratis 3-D tekeningen. Op aanvraag van de klant kunnen we ook een architect inschakelen indien een professionele tekening nodig is voor uw project. Verder zorgen we niet alleen voor instructie en individuele aanpassingen, maar ook voor nazorg en nabestellingen. Het is mogelijk om vrijblijvend een offerte te laten opstellen. Neem contact op met onze klantenservice om al uw wensen te bespreken.

Webshop 24/24u bereikbaar:
Via onze professionele webshop kan u 7 dagen per week op elk moment bestellen! Onze webshop heeft meer dan 5.000 verschillende design producten en kantoormeubilair die binnen een redelijke termijn geleverd kunnen worden. De levertermijn staat telkens mooi aangegeven naast elk product zodat u kan zien wanneer de bestelde goederen geleverd worden. Op onze webshop kan u niet alleen kantoormeubelen of kantoormeubilair bestellen, maar ook design meubilair voor uw Horecazaak of interieur thuis.


Aanbod:
Wij kunnen met trots zeggen dat we samenwerken met meer dan 70 geronommeerde merken die staan voor design, duurzaamheid en kwaliteit. Buiten onze vaste selectie die we voor u gemaakt hebben kunnen we natuurlijk aan meerdere design-producten geraken. Wij kunnen alles op bestelling verkrijgen en binnen een redelijke termijn laten leveren of opbouwen. De gerenommeerde merken waarmee Brand New Office samenwerkt: 
          

Vrachtvrije levering vanaf 750€ en montage inclusief vanaf 1.500€: 
De goederen worden vrachtvrij geleverd vanaf 750€ netto goederenwaarde. Voor bestellingen onder de 750€ worden de transportkosten berekend op het gewicht:
1-5kg:       9euro
6-25kg:    22euro
26-50kg:  35euro
+51kg:    55euro
Opbouw inclusief vanaf 1.500€ netto goederenwaarde: Voor meubelsystemen of grotere pakstukken raden wij ons gespecialiseerd montageteam aan. Vanaf 1.500€ netto goederenwaarde worden de goederen gemonteerd geleverd op plaats van gebruik. De verpakkingen worden meegenomen en bent u zeker van een goede montage van uw meubilair.
Indien uw montage-service wenst onder de 1.500€ netto goederenwaarde, contacteert u ons best om een voordelige offerte op te laten maken:  service@brandnewoffice.com


Kwaliteitsgarantie: tot 2-5 jaar kwaliteitsgarantie

Onze design producten zijn ook jaren later nog leverbaar. U profiteert van onze nabestelgarantie, die wij samen met onze fabrikanten overeenkomen. Dit geldt ook voor reserveonderdelen en verbruiksgoederen. Mocht het desondanks voorkomen dat een product niet meer leverbaar is, dan doen wij alles om u een passend alternatief te bieden!

Snelle levering:     
Alle goederen die het icoon 'Snelle levering' dragen kunnen direct uit voorraad geleverd worden. Deze goederen worden binnen de 5-8 werdagen geleverd.

Brand New Office BVBA            
Twee Kapellenstraat 10
1540 Herfelingen
BTW/KBO: BE 0550 709 382

Tel: +0032 2 310 98 30 
E-mail: service@brandnewoffice.com
Website: www.brandnewoffice.be  - www.brandnewoffice.com 
  
Managing director: Mike De Koster