• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Waarom Brand New Office?


 

  • Hoe het allemaal begon?
  • Waarom kiezen voor advies ter plaatse?
  • Hoe snel kantoormeubilair bestellen en laten leveren?
  • Welke merken biedt Brand New Office aan?
  • Wanneer is de levering vrachtvrij en de montage inclusief?
  • Welke kwaliteitsgarantie krijg ik op mijn nieuwe kantoormeubelen?

 

Hoe begin ik aan de inrichting of herinrichting van mijn kantoor? Waar vind ik eigentijds design kantoormeubilair van topkwaliteit? Vragen waar onze webshop het antwoord op biedt! Maar u laten begeleiden door onze vakmensen kan natuurlijk ook. U krijgt dan professioneel advies op maat waarbij we vanuit uw wensen eigenhandig aan de slag gaan. Wist u trouwens dat we leverancier zijn van zowel het meest bekende kantoormeubilair als van de nieuwste kantoormeubelen? U kan bij ons dus zowel terecht voor het bestellen van gewoon kantoormeubilair als voor een complete kantoorinrichting, Meer weten over hoe ons verhaal begon en wat u van Brand New Office mag verwachten? 

 

Hoe het allemaal begon?

Brand New Office werd opgericht door Mike De Koster die sinds 2005 actief is in de sector en zijn carrière in design kantoormeubelen startte als Sales Manager bij Topdeq. Daar werd hij al snel gepromoveerd tot Managing director voor België en Luxemburg. Na stopzetting van de Topdeq activiteiten besloot hij verder te gaan in deze sector van kantoormeubilair.

De passie om uw wensen te vertalen in pasklare oplossingen is een extra motivatie. Brand New Office bezit een jarenlange expertise en ervaring in de design meubelbranche en kantoorinrichting voor zowel vrije-beroepen, Home-Offices, KMO's als grote multinationals.

 

Waarom kiezen voor advies ter plaatse?

Brand New Office heeft niet alleen een webshop waar u 24/24 kan bestellen, maar op aanvraag komen wij ook graag op locatie. Welke meerwaarde bieden wij u ter plaatse? Onze professionele adviseurs helpen er u verder met de inrichting van uw kantoor of zaak, al dan niet met behulp van gratis 3D-tekeningen

Op aanvraag schakelen we ook een architect in indien een professionele tekening nodig is voor uw project. Verder zorgen we ook voor de nazorg en eventuele nabestellingen. Neem contact op met onze klantenservice om al uw wensen te bespreken en laat vrijblijvend een offerte opmaken.

 

Hoe snel kantoormeubilair bestellen en laten leveren?

Via onze professionele webshop bestelt u op elk moment en dat 7 dagen per week! U vindt er meer dan 5.000 verschillende design producten voor uw kantoorinrichting die binnen een redelijke termijn geleverd worden. Neem zeker ook een kijkje in de rubriek ‘snelle levering’. Alle goederen met het icoon ‘snelle levering’ worden binnen de 5-8 werkdagen geleverd.

De levertermijn staat telkens mooi aangegeven naast elk product zodat u ziet wanneer de bestelde goederen geleverd worden. In onze webshop kan u niet alleen kantoormeubelen of kantoormeubilair bestellen, maar ook design meubilair voor uw horecazaak of interieur thuis.

 

Welke merken biedt Brand New Office aan?

Wij kunnen met trots zeggen dat we samenwerken met meer dan 70 gerenommeerde merken die staan voor design, duurzaamheid en kwaliteit. Buiten onze vaste selectie die we voor u maakten, geraken we natuurlijk aan meerdere design-producten. Alles is verkrijgbaar op bestelling binnen een redelijke termijn.

De gerenommeerde merken waarmee Brand New Office samenwerkt voor uw kantoorinrichting: 
Design merken - Marques design - Design Brands

 

Wanneer is de levering vrachtvrij en de montage inclusief?

Onze producten voor kantoorinrichting worden vrachtvrij geleverd vanaf €750 netto goederenwaarde. Voor bestellingen onder de €750 worden de transportkosten berekend op het gewicht:
1-5kg:       12 euro
6-25kg:     22 euro
26-50kg:   32 euro
+51kg:      45 euro 
De montage is inclusief vanaf €1.500 netto goederenwaarde. Voor meubelsystemen of grotere pakstukken raden wij ons gespecialiseerd montageteam aan. De verpakkingen nemen we gewoon terug mee. Indien u montage-service wenst onder de €1.500 netto goederenwaarde, contacteert u ons best om een voordelige offerte op te laten maken.  

 

Welke kwaliteitsgarantie krijg ik op mijn nieuwe kantoormeubelen?

U profiteert van onze nabestelgarantie, die wij samen met onze fabrikanten overeenkomen. Dit geldt ook voor reserveonderdelen en verbruiksgoederen. Onze design producten zijn ook jaren later nog leverbaar. Mocht het desondanks voorkomen dat een product niet meer leverbaar is, dan doen wij alles om u een passend alternatief te bieden! U krijgt sowieso 2 tot 5 jaar kwaliteitsgarantie.

 

Brand New Office BVBA            
Twee Kapellenstraat 10 
1540 Herfelingen 
BTW/KBO: BE 0550 709 382

Tel: +0032 2 310 98 30 
E-mail: [email protected] 
Website: www.brandnewoffice.be  - www.brandnewoffice.com 
  
Managing director: Mike De Koster