• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Op zoek naar een toonbank?

De receptiebalies en toonbanken van Brand New Office zijn uitnodigend en zorgen voor een positieve indruk en werksfeer. Toonbanken die gemaakt werden door beroemde ontwerpers.

Op zoek naar een toonbank?

De ontvangstruimte met toonbank is een zeer speciale plek voor ieder bedrijf. Het is waar de klant en de gasten hun eerste contact met elkaar maken. Het is waar we ook onze 'eerste indruk' krijgen, dus uw ontvangstbalie is het visitekaartje van de onderneming. De Brand New Office ontvangstbalies zijn een serie van receptiemeubelen met eenvoudige vormen en scherpe, duidelijke kenmerken!

Onze toonbanken zijn uitnodigend en zorgen voor een positieve indruk en/of werksfeer. Soms zijn de toonbanken klassieke of moderne elementen die gemaakt werden door beroemde ontwerpers. Deze ontwerpers combineren verschillende materialen zoals: mooie fineer, hout, glas, acryl of metaal. Hun modulaire opbouw van de receptiebalies zorgen voor flexibiliteit of kunnen ook compact in verschillende opstellingen worden afgerond. De mogelijkheden in verschillende vormen, kleuren, stijlen en maten zijn eindeloos. Deze design balies passen perfect in uw bedrijf en zijn uitnodigend voor u en uw cliënteel!

De meeste receptiebalies zijn modulair. Hierdoor kan men eindeloos modules combineren in vele lengtes, materialen zoals hout of glanzend HPL, met LED verlichting, in rechte of gebogen modules of zelfs ontvangstbalies op maat. Onze fabrikanten Mdd en Ultom zijn gespecialiseerd in toonbanken op maat. 

Er zijn reeds receptiebalies beschikbaar van het merk MDD binnen de 3 weken. De Ultom receptiemeubelen worden op aanvraag gemaakt en hebben een levertermijn tussen de 4-6 weken. Boven de 1.500 euro worden al uw kantoormeubelen opgebouwd door onze professionele monteurs, die alles leveren en installeren op plaats van gebruik. Ze nemen alle kartonnen en plastieken netjes mee zodat u zich over niets hoeft te ontfermen.

Bestel vandaag nog uw ontvangstbalies bij Brand New Office en ontvang uw klanten met stijl! Heeft u vragen over ons assortiment of advies nodig bij de aankoop van uw toonbank? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!