Hoe richt je je ontvangstruimte of receptie zo optimaal mogelijk in?

Creëer een positieve, uitnodigende indruk met je meubilair

De eerste indruk die bezoekers hebben wanneer ze bij een bedrijf binnenstappen is cruciaal. Je receptie of ontvangstruimte is dan ook hét visitekaartje van je bedrijf. Een mooie toonbank, receptie- of ontvangstbalie is dus erg belangrijk. Net als gepaste stoelen, comfortabele zetels of bijzettafeltjes. En vergeet ook accessoires zoals deurmatten en tapijten, of kapstokken, displays, deurborden en plantenbakken niet.

Brand New Office heeft tal van ontvangstmeubilair en accessoires om je receptieruimte zo uitnodigend mogelijk te maken. Je bezoekers zullen zich meteen welkom voelen en een positieve bedrijfservaring hebben.


Kies voor meubilair met een modulaire opbouw

Onze ontvangstmeubelen zijn klassiek of modern en worden gemaakt door gekende ontwerpers. In de ontwerpen worden verschillende materialen gecombineerd zoals fineer, hout, glas, acryl of metaal. De modulaire opbouw van de meubels zorgt voor flexibiliteit. Ze kunnen ook compact in verschillende opstellingen worden afgerond. De mogelijkheden in vormen, kleuren, stijlen en maten zijn eindeloos. 

 

Ga voor sfeervolle verlichting

Je ontvangstruimte écht sfeervol maken kan je – naast een inrichting met gepast kantoormeubilair – door de juiste verlichting te voorzien. Vergeet mistroostige tl-lampen en kies bijvoorbeeld voor designtafellampen of lichtobjecten. Probeer naast kunstlicht zoveel mogelijk natuurlijk licht te laten binnenvallen.

 

Vraag advies op maat

Brand New Office is een betrouwbare leverancier van kantoormeubilair. Wij stellen kwaliteit, ergonomie en design steeds voorop, met het oog op het verhogen van het werkcomfort en de productiviteit van jouw medewerkers.

Heb je concrete plannen voor de inrichting van je kantoor? Dan kan je rekenen op een snelle service en levering binnen 10 werkdagen. Word je liever bijgestaan bij het inrichten van je ontvangstruimte? Dan staan de experts van Brand New Office voor je klaar!

Contacteer ons gerust voor meer informatie of een afspraak.