• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Een bureau kopen? Vind meer dan u zoekt!

Een bureau kopen dat functioneel en mooi is? Bij Brand New Office heeft u een ruime keuze uit praktische, verstelbare, klassieke en design bureaus voor uw kantoor.

Een bureau kopen? Vind meer dan u zoekt!

 

  • Waar moet ik op letten bij nieuwe kantoormeubelen?
  • Welke stijl kies ik best voor de inrichting van mijn bureau?
  • Welke andere praktische oplossingen behoren tot de mogelijkheden?

 

Hoe creëer ik een aangename werkplek? Welke kantoormeubelen kies ik best? Zoals u weet, draagt een goede kantoorinrichting met comfortabele bureaumeubelen bij tot de productiviteit.  Kiezen voor verstelbare bureaustoelen en praktische bureaus is dus een must. Kies daarom niet onbezonnen, maar vind meer dan u zoekt.

 

Waar moet ik op letten bij nieuwe bureaumeubelen?

Staat u op het punt nieuwe kantoormeubelen te kopen? Som dan eerst uw verwachtingen en eisen op. Wilt u een bureau kopen dat u verder kan uitbreiden met ladekasten? Of een bureau dat u kan verstellen in de hoogte? Misschien vindt u het wel belangrijk dat uw bureau u de mogelijkheid biedt om alle kabels netjes op te bergen?

 

In ons uitgebreid gamma bureaumeubelen vindt u alles wat u kan, mag en moet verwachten van een moderne en comfortabele werkplek. Bovendien voldoen onze bureaus aan hoge kwaliteitseisen, zijn ze zeer duurzaam en uiterst gebruiksvriendelijk. Goed voor jarenlang intensief gebruik!

 

Welke stijl kies ik best voor de inrichting van mijn bureau?

Het bureau vormt vaak, samen met de bureaustoel, het middelpunt van de kantoorinrichting. Het oog wil ook wat dus waarom geen bureaumeubelen kopen die er leuk uitzien? Daarom vindt u naast eenvoudige functionele bureaus ook hele stijlvolle klassieke bureaus en design bureaus in ons assortiment. Ziet u uzelf al aan zo’n strak professioneel bureau werken? 

 

Uiteraard beperken we ons niet tot individuele bureaus. U kan ook een bureau kopen om verder uit te breiden naar een heel werkeiland.

 

Welke andere praktische oplossingen behoren tot de mogelijkheden?

Bureau-eilanden met scheidingswanden, akoestische werkplekken aangevuld met archiefkasten: alles kan! Uw kantoorinrichting stopt immers niet bij het kopen van bureaumeubelen. We komen graag bij u langs voor een totale kantoorinrichting.

 

We creëren samen een werkplek waar u en uw medewerkers zich goed voelen. Indien gewenst stellen we zelfs een architect aan voor een professionele tekening van uw project.

 

Krijgt u graag extra informatie? Contacteer ons via dit handig contactformulier of via mail. Het team experten van Brand New Office staat al voor u klaar!