• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

BuzziSpace

BuzziSpace

Wat maakt BuzziSpace?

Het Belgische bedrijf BuzziSpace uit Kontich staat vooral bekend om het feit dat ze meesters zijn in het omtoveren van een saaie werkvloer in een vreugdevolle plaats waar het leuk en gezellig toeven is. Hun scheidingswanden in zomerse kleuren zorgen ervoor dat u op kantoor in stilte kunt werken in een kleurrijke omgeving. Daarnaast maken ze nog vele prachtige designmeubelstukken die u vooral op kantoor kunt gebruiken.

Waarvoor staat BuzziSpace?

Gelukkige werknemers en het succes van een organisatie, niemand die zal ontkennen dat er een causaal verband tussen beide is. Werknemers die zich thuisvoelen op het werk leveren betere prestaties. Mensen streven naar geluk, en we vertoeven nu eenmaal een groot deel van de dag op het werk. Het is niet meer dan normaal dat ons werk een grote rol speelt in ons gelukgevoel.

BuzziSpace en akoestiek: een geslaagd huwelijk

Met een passie voor akoestiek, stilte en design. Dat is waarschijnlijk de beste manier om de ontwerpers van BuzziSpace te beschrijven. Productief werken op kantoor staat of valt toch grotendeels met zich goed kunnen concentreren. BuzziSpace is helemaal mee in dat verhaal. De prachtige akoestische scheidingswanden en hangende stiltepanelen zorgen ervoor dat u en uw werknemers in alle rust kunnen werken. Bovendien zijn ze kunstzinnig. Denk maar aan de BuzziPlants of BuzziCactus-schermen.

BuzziSpace-scheidingswand voor een goede akoestiek en privacy. – Brand New Office

En het houdt niet op bij wanden. In het gamma van BuzziSpace vindt u ook lampen en poefs, bijvoorbeeld in de vorm van een puzzel. Dankzij zacht vilt in de BuzziSpace-producten absorberen ze storende geluiden. De items van BuzziSpace zijn bijna allemaal beschikbaar in een grote variëteit aan kleuren.

Akoestische werkplek

Of wat dacht u van een volledige akoestische werkplek? In uw eigen werk-cocon werkt u uiteraard het efficiëntst. Bijvoorbeeld in de BuzziHive is er plaats voor 3 mensen. Ideaal dus voor plotse vergaderingen. U zit er op het gemak zonder gestoord te worden door geluiden van buitenaf.

Neem nu een kijkje in het leuke gamma BuzziSpace-lampen, -scheidingswanden en -poefs of vraag raad aan de specialisten van Brand New Office.