BuzziSpace

BuzziSpace

Buzzifalls scheidingswand
€697,00
(€843,37 Incl. btw)
BuzziLand 3D plafondelement
€616,00
(€745,36 Incl. btw)
BuzziCube 3D akoestische zitkruk
€497,00
(€601,37 Incl. btw)
BuzziBlinds Curved Scheidingswand
€2.124,00
(€2.570,04 Incl. btw)
BuzziTwist akoestische wand
€2.386,00
(€2.887,06 Incl. btw)
Buzzifalls Birch scheidingswand
€635,00
(€768,35 Incl. btw)
BuzziBlinds Scheidingswand
€2.086,00
(€2.524,06 Incl. btw)
BuzziLand Flat geluidabsorberend paneel
€509,00
(€615,89 Incl. btw)
Buzzipuzzle akoestisch poef
€424,00
(€513,04 Incl. btw)
BuzziChip akoestische hanglamp
€1.290,00
(€1.560,90 Incl. btw)
BuzziBrickBack zelfklevend wandpaneel
€218,00
(€263,78 Incl. btw)
BuzziScreen scheidingswand 150cm
€943,00
(€1.141,03 Incl. btw)
BuzziShade pendant lamp M en L
€1.745,00
(€2.111,45 Incl. btw)
BuzziHood geluidsabsorberende telefooncel
€2.286,00
(€2.766,06 Incl. btw)
BuzziScreen kamerscherm
€1.266,00
(€1.531,86 Incl. btw)
BuzziShield Light akoestische hanglamp
€1.490,00
(€1.802,90 Incl. btw)
BuzziCactus akoestische schermen
€1.381,00
(€1.671,01 Incl. btw)
BuzziFree Scheidingswand
€756,00
(€914,76 Incl. btw)
BuzziPlants geluidsabsorberend scherm
€1.038,00
(€1.255,98 Incl. btw)
BuzziBlinds Wedge Scheidingswand
€2.190,00
(€2.649,90 Incl. btw)
BuzziHub working space
€7.667,00
(€9.277,07 Incl. btw)
BuzziLight hanglamp
€842,00
(€1.018,82 Incl. btw)
BuzziSpace

Het Belgische bedrijf BuzziSpace uit Kontich staat vooral bekend om het omtoveren van een saaie werkvloer in een vreugdevolle plaats waar het leuk en gezellig vertoeven is. Hun scheidingswandenin zomerse kleuren zorgen ervoor dat u op kantoor in stilte kunt werken in een kleurrijke omgeving. Daarnaast maken ze nog vele prachtige designmeubelstukken die u vooral op kantoor kunt gebruiken.

Waarvoor staat BuzziSpace?

Gelukkige werknemers en het succes van een organisatie zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Werknemers die zich thuis voelen op het werk leveren betere prestaties. Mensen streven naar geluk, en we spenderen nu eenmaal een groot deel van de dag op het werk. Het is niet meer dan normaal dat ons werk een grote rol speelt in ons geluksgevoel.

BuzziSpace en akoestiek: een geslaagd huwelijk

Een passie voor akoestiek, stilte en design. Dat is waarschijnlijk de beste manier om de ontwerpers van BuzziSpace te beschrijven. Productief werken op kantoor staat of valt toch grotendeels met zich goed kunnen concentreren. BuzziSpace is helemaal mee in dat verhaal. De prachtige akoestische scheidingswanden en hangende stiltepanelen zorgen ervoor dat u en uw werknemers in alle rust kunnen werken. Bovendien zijn ze kunstzinnig. Denk maar aan de BuzziPlants of BuzziCactus-schermen.

BuzziSpace-scheidingswand voor een goede akoestiek en privacy. – Brand New Office

In het gamma van BuzziSpace vindt u ook lampen en poefs, bijvoorbeeld in de vorm van een puzzel. Dankzij het zachte vilt in de BuzziSpace-producten absorberen ze storende geluiden. De items van BuzziSpace zijn bijna allemaal beschikbaar in een grote variëteit aan kleuren.

Akoestische werkplek

Of wat dacht u van een volledige akoestische werkplek? In uw eigen cocon werkt u uiteraard het efficiëntst. In de BuzziHiveis er bijvoorbeeld plaats voor 3 mensen. Ideaal dus voor plotse vergaderingen. U zit er op het gemak zonder gestoord te worden door geluiden van buitenaf.

Neem nu een kijkje in het leuke gamma BuzziSpace-lampen, -scheidingswanden en -poefs of vraag raad aan de specialisten van Brand New Office.

Onze initiatieven

Voorop lopen met onze ambitieuze doelen om de BuzziSpace-activiteiten te transformeren, zijn onze duurzaamheidsinitiatieven. Lees meer over onze voortdurende verbeteringen bij het verkleinen van onze ecologische voetafdruk.

Wat duurzaamheid voor ons betekent

Sinds de oprichting in 2007 is de drijvende kracht van BuzziSpace geweest om effectieve akoestische oplossingen voor de werkruimte te creëren, en op zijn beurt zowel het geluk als het welzijn van werknemers overal ter wereld te vergroten. Voorop lopen met onze ambitieuze doelen om de BuzziSpace-activiteiten te transformeren, zijn onze duurzaamheidsinitiatieven.

Vanaf het begin van ons bedrijf kwamen onze eerste BuzziProducts tot leven door gebruik te maken van gerecyclede en recyclebare materialen, die beide goed zijn voor het milieu en goed voor de akoestiek. We zijn ons bewust van onze impact op het milieu en zullen daarom samenwerken om continue verbeteringen te realiseren bij het verkleinen van onze ecologische voetafdruk. We zijn vastbesloten om samen te werken en transparant te zijn over de materialen die in onze producten worden gebruikt en over de materiaalproductie in onze toeleveringsketen.

We streven er ook naar om een ​​positieve impact te hebben op onze samenleving door onze gemeenschappen te ondersteunen door lokaal te produceren, biologisch in te kopen en te investeren in lokaal talent. Samen kunnen we de positieve veranderen.

Milieucertificeringen

BuzziSpace heeft de volgende milieucertificeringen ontvangen, waarmee wordt aangetoond dat onze ethische normen worden nageleefd, van de productie van grondstoffen tot het eindproduct, wat in lijn is met ons doel om onze impact op het milieu te minimaliseren. Onze producten zijn gecertificeerd door onafhankelijke instituten, zodat we aan verschillende milieueisen voldoen.

Onze certificeringen

Onze certificeringen vallen in zes hoofdcategorieën: elektrische veiligheid, brandveiligheid en mechanische veiligheid, gevaarlijke stoffen, duurzaamheid en akoestiek. Elk behaald certificaat toont onze toewijding aan kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid, terwijl het bevestigt dat onze producten en componenten specifieke prestatie- en kwaliteitsborgingstests hebben doorstaan ​​in verschillende landen, regio's en productsoorten.

Bij BuzziSpace ontwikkelen we onze producten met deze normen in gedachten en houden we de markt nauwlettend in de gaten om de behoefte aan regiospecifieke certificaten te herkennen. Certificeringen die nodig zijn voor specifieke toepassingen van onze producten om onze klanten en klanten gemoedsrust te geven, staan ​​ook op onze radar.

We zijn transparant over al onze certificaten op zowel product- als componentniveau. Verdere details zijn te vinden in het rapport "Conformiteitsverklaring" dat beschikbaar is op elke productpagina onder "Certificaten".

Elektrische veiligheid
Verlichtingscertificering voor Europa en Noord-Amerika

Onze verlichtingscollectie heeft CE-markering en CB-certificering ontvangen voor de Europese markt en bewijst daarmee te voldoen aan de toepasselijke richtlijnen. Onze verlichtingsproducten worden ook getest door een derde partij volgens gepubliceerde IEC-normen.

Verlichtingsproducten voor de Amerikaanse markt zijn UL- en cULus-vermeld voor zowel Noord-Amerika als Canada. Ze zijn getest en voldoen aan de toepasselijke UL-norm en worden periodiek geïnspecteerd door een UL-auditor.

Bovendien zijn al onze elektrische accessoires voorzien van de vereiste certificeringen voor elektrische veiligheid.

cb-ce-culus

Brandveiligheid

De brandveiligheidsnormen waaraan een product, componenten en materialen moeten voldoen, zijn grotendeels afhankelijk van het producttype, de regio en de toepassing. Om aan deze brandveiligheidsnormen te voldoen, is het onze focus om ervoor te zorgen dat onze producten, componenten en materialen zijn gemaakt zonder de overmaat aan gevaarlijke vlamvertragende chemicaliën. BuzziFabrics, BuzziFoams en andere vullingen voldoen aan de brandnormen zonder meer dan 1000 PPM van een vlamvertragende chemische stof te bevatten.

Onze brandveiligheidscertificeringen omvatten, maar zijn niet beperkt tot, CAL117: 2013, CAL133, ASTME84 en NFPA 701.

Mechanische veiligheid

bifma-vector-logo

Een deel van onze zitmeubelencollectie is getest volgens de BIFMA mechanische veiligheids- en duurzaamheidsnormen. Tijdens het engineeringproces van BuzziSpark hebben we bijvoorbeeld de ontwerpregels en kwaliteitsniveaus van zowel ANSI / BIFMA X5.4: 2012 (voor de Amerikaanse markt) als DIN EN 16139: 2014-03 Level 1/2 (voor de EU markt) om ervoor te zorgen dat het product voldoet aan de mechanische veiligheid, sterkte en duurzaamheid waar BuzziSpace voor staat.

Testen op gevaarlijke en schadelijke stoffen

Verschillende landen en regio's eisen andere certificeringen die de afwezigheid van gevaarlijke stoffen en VOS bewijzen, zowel op product- als componentniveau. Onze BuzziPicNic heeft een Blue Angel-certificering (Der Blaue Engel), die in Duitsland hoog in het vaandel staat. Bovendien hebben BuzziPicNic en een uitgebreide selectie van ons productassortiment ook de “Clear Air Gold” -certificering behaald. Samen met onze UL GREENGUARD Gold-gecertificeerde producten, voldoen ze allemaal aan zowel ANSI / BIFMA M7.1-2011 als CDPH 01350 Method V1.2.

De meeste houten componenten moeten voldoen aan de CARB2- of Medite-normen, terwijl verven en vernissen ook moeten voldoen aan de normen voor gevaarlijke stoffen.

blauer_engel_0

Duurzaamheid

GREENGUARD_UL2818_gold_web_Green

- UL Greenguard Gold-certificering

BuzziSpace is UL GREENGUARD Gold-gecertificeerd, wat betekent dat onze producten voldoen aan enkele van 's werelds strengste normen voor chemische emissies van derden. Studies hebben aangetoond dat mensen meer dan 90% van hun tijd binnenshuis doorbrengen, waar luchtverontreinigende stoffen 2-5 keer hoger kunnen zijn dan buitenshuis. Met de UL GREENGUARD Gold-certificering is wetenschappelijk bewezen dat onze producten helpen de luchtvervuiling binnenshuis en het risico op blootstelling aan chemicaliën te verminderen. Alleen de producten met de laagste emissie ontvangen de certificering.

De UL GREENGUARD Gold-certificering wordt internationaal erkend in veel Green Building Rating-systemen, zoals LEED, Fitwel en BREEAM, naast architecten en ontwerpers die duurzame producten willen gebruiken voor hun projecten.

Ons groeiend assortiment aan gecertificeerde producten omvat onze akoestische scheidingswanden, akoestische scheidingswanden, akoestische verlichting en akoestische panelen. Certificering voor elk product is toegankelijk via hun respectievelijke pagina. Al onze gecertificeerde producten zijn ook ondergebracht in de duurzame productdatabase, UL Spot.

Toegang tot het persbericht.

- PEFC (programma voor goedkeuring van boscertificering)

BuzziSpace behaalde zijn PEFC chain of custody certificering in 2019 (registratienummer WOOD.BE-COC-001539). Ons PEFC-gecertificeerde hout dat wordt gebruikt om meubels te maken, wordt erkend door de meest vooraanstaande boscertificeringsorganisatie en is afkomstig van zowel legale als duurzame bronnen.

Met PEFC-certificering zorgen we ervoor dat het hout dat wordt gebruikt om onze producten te vervaardigen, afkomstig is uit duurzame bossen en dat deze referenties kunnen worden doorgegeven door de implementatie van onze Chain of Custody-systemen. De certificering stelt ons ook in staat om onze klanten gemoedsrust te geven, wetende dat onze houten producten afkomstig zijn uit goed beheerde gecertificeerde bossen.

pefc-logo

Acoustics Certification

w1440h700zcCq85_Peutz_logo

De akoestische eigenschappen van onze producten worden getest in Peutz, een akoestisch laboratorium in Nederland met een accreditatie volgens ISO / IEC 17025. We leveren een volledig testrapport met onze klanten om volledige transparantie te garanderen.