• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
BuzziSpace BuzziBlinds Curved Scheidingswand
Levertijd 3-4 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
BuzziSpace BuzziBlinds Curved Scheidingswand

De Buzzispace BuzziBlinds Curved Scheidingswand 

zijn een creatie van Alain Gilles voor de Belgische fabrikant BuzziSpace en hebben een decoratief en geluidsabsorberende functie.Na hun lancering in 2011 groeiden de BuzziBlinds Classic al snel uit tot een succes als scheidingswanden voor openplanruimten. De BuzziBlinds zijn geïnspireerd op modernistische architectuur.

De vrijstaande scheidingswand bestaat uit een reeks van vijf roterende akoestische jaloezieën

Met een eenvoudige draai kunnen de jaloezieën in verschillende mate worden geopend of gesloten om privacy te creëren of een ruimte te openen. Dit geeft individuen de mogelijkheid om te bepalen welk niveau van privacy ze op elk moment willen of nodig hebben om zich op een specifieke taak te concentreren.

Hier doen de BuzziBlinds scheidingswanden decoratief hun werk:

de geluidsabsorberend gevoerde objecten bestaan volledig uit gerecycleerde basismaterialen: 100% gerecycleerde vilt stof. Deze BuzziBlinds akoestische scheidingswanden bestaan in een rechte versie of een gebogen versie. Optioneel kan u de BuzziBlinds geluidsabsorberende kamerschermen verkrijgen op wieltjes. 

Met deze New BuzziBlinds willen wij het mogelijk maken om meer persoonlijke ruimten te creëren die op ieders wensen zijn afgestemd. De decoratieve geluidsvreters van de Belgische fabrikant BuzziSpace zijn beschrikbaar in verschillende kleuren. Anders stoffen zijn verkrijgbaar op aanvraag. 

Ontwerp: Alain Gilles voor BuzziSpace
Materiaal: 100% gerecycleerde vilt stof(7.000 M).
Maten: 110b x 115h cm, 110b x 150h cm, 110b x 180h cm
Kleur: Grijs, antraciet, blauw, groen, geel, beige, rood, oranje en roos

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
  Vraag ons u op te bellen   
In kantoren, lobby's of entrees wordt in grote ruimtes gewerkt - wat goed is voor de communicatie maar ook een keerzijde heeft: het geluidsniveau. Dat maakt nerveus en is nadelig voor de gezondheid. De producten van BuzziSpace verbeteren uw werkomgeving, ze dempen geluiden op de werkplek! Overal om ons heen bevinden zich gladde wanden en glasoppervlakken die geluiden reflecteren en versterken. Hier doen de BuzziSpace artikelen decoratief hun werk: de geluidsabsorberend gevoerde objecten bestaan volledig uit gerecycleerde basismaterialen: 100% gerecycleerde vilt stof. De decoratieve geluidsvreters van de Belgische fabrikant BuzziSpace zijn beschikbaar in verschillende kleuren. Dat maakt het meubel de perfecte toevoeging in woonruimtes, wachtkamers en restaurants. Maar de BuzziShade doet het ook prima op grootse evenementen. Buzzispace heeft geluiddempende wanden, decoratieve wanden, akoestische schermen, lampen, hanglampen, muurwanden en plafondwanden die isoleren en veel meer. Buzzispace BuzziBlinds Curved Scheidingswand