• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Narbutas Free akoestische wand
Levertijd 3-4 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Folder:
Narbutas Free akoestische wand

Narbutas Free akoestische wanden bieden niet alleen een moderne manier om omgevingsgeluid te verminderen

maar ook een origineel ontwerp voor interieurontwerp: het combineren van panelen van verschillende afmetingen, dieptes en kleuren vormen samen unieke scheidingen en interieurdecoraties.


Bovendien verbeteren de akoestische panelen de kwaliteit en werkomstandigheden van elk modern kantoor! Verdeel uw kantoor zoals u dat zelf wilt, altijd en overal met het vrijstaande akoestische scheidingsysteem. Narbutas Free is een mobiele scheidingswand dat ongewenste geluiden en zicht blokkeert.

De vrijstaande akoestische panelen zijn bekleed met geluiddempende materialen die kunnen worden afgedekt met een echte kwaliteitstof van 88% wol, 12% polyamide.

De panelen kunnen op vaste voeten gezet worden, maar om de schaidingswanden echt mobiel te maken kan u ook kiezen voor een versie met wielen. Klanten kunnen de kleur kiezen van de pootjes: witte, zwarte of aluziver kleuren.

Het vrijstaande akoestische scheidingsysteem is een flexibele scheidingswand die allerlei voordelen biedt en die overal kunnen worden geïnstalleerd. Ze zijn beschikbaar in vele kleuren.

Brand New Office is officieel dealer van Narbutas en kan alle kantoormeubelen van dit merk verkrijgen. Ook kan u op aanvraag anders stoffen of kleuren aanvragen alsook andere kleurcombinaties. Bovendien worden de design meubelen binnen de 15 werkdagen geleverd en eventueel opgebouwd door onze specialisten.

Ontwerp:  Christina Strand et Niels Hvass voor Narbutas
Materiaal:
 88% Wol, 12% Polyamide, spaanplaat en vezelspaanderplaten, speciaal schuim aan de buitenkant en akoestisch schuim aan de binnenkant
Maten:  H: 120-160-180 x D:3,6 x B:80-120-160cm
Kleur: zie bijlage

Narbutas is gespecialiseerd in kantoormeubilair en bestaat reeds langer dan 25 jaar. Meubelproductie en kantoorwerkinrichtingen waren eerst een "onbekend terrein" voor de oprichter. Maar hij begreep echter één ding: klanten hadden hoge kwaliteits-kantoormeubelen nodig voor de beste prijs, wat ook echt de belangrijkste focus van dit bedrijf werd.

Narbutas produceert modern, eenvoudig, hoogwaardig en duurzame kantoormeubelen en biedt de mogelijkheid om niet alleen veelvoorkomende, maar ook originele meubels te kiezen die voldoen aan de individuele behoeften van klanten. Meer dan 25 jaar ervaring in de productie van kantoormeubilair en samenwerking met Europese ontwerpers zijn de factoren die de kwaliteit en exclusiviteit van hun kantoormeubilair waarborgen. 

Tegenwoordig worden open-space werkplekken steeds populairder. Ze verbeteren de communicatie tussen collega's en maken optimaal gebruik van de ruimte. Het belangrijkste nadeel van deze open werkplekken is echter lawaai en deze lawaaierige omgeving schaadt de kwaliteit van het werk dat moeilijk, vermoeiend en stressvol wordt. We presenteren akoestische scheidingssystemen, die het geluidsprobleem in open werkruimten effectief oplossen. Het is een ideale keuze voor het creëren van individuele werkplekken, zelfs in zeer grote kantoren. Akoestische wanden zorgen voor privacy, verminderen het omgevingsgeluid, terwijl het de mogelijkheid biedt om collega's te zien en zonder grenzen met hen te communiceren. Het grootste voordeel is de mobiliteit en functionaliteit van de panelen. De akoestische scheidingssystemen kunnen ook universeel op de werkbladen gemonteerd worden , of kunnen verticaal op de vloer worden geplaatst. De dikte van de schermen is 38 mm. Ze zijn bekleed met geluiddempende materialen die kunnen worden afgedekt met vilten wol of polyesterweefsel. 

Akoestische wandsystemen bieden de mogelijkheid om de ruimte efficiënt en snel te gebruiken. Bovendien draagt het ook bij aan de stijl van het kantoor, waardoor werknemers zich goed kunnen voelen en goed kunnen werken.

Brand New Office is officieel dealer van Narbutas en kan alle kantoormeubelen van dit merk verkrijgen. Bovendien worden de design meubelen binnen de 15 werjdagen geleverd en eventueel opgebouwd door onze specialisten. Narbutas Free akoestische wanden