• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Individuele design bureaus

Welke soort bureautafels zitten er in de selectie individuele design bureaus? Maak kennis met ons uitgebreide en uiteenlopende aanbod trendy bureaus.

Individuele design bureaus

Wat behoort allemaal tot de individuele design bureaus?

Bekende klassieke bureaus met een designervibe of eenvoudige functionele tafels, en alles wat daartussen ligt. Zo omschrijven we naar onze mening het best het aanbod op deze pagina. Het Loopy directiebureau uit fineerhout van Bralco bijvoorbeeld is een prachtig klassiek designbureau met alles erop en eraan. Een prachtig werkblad met voldoende ruimte om het overzicht te bewaren en voldoende opbergruimtes, een ideale keuze dus.

Voor mensen die het allemaal nog wat strakker willen, is er bijvoorbeeld het Impuls directiebureau uit glas van Mdd. Deze eenvoudige tafel met glazen tafelblad past perfect bij hippe start-ups.

Een ander design bureau dat we in de verf willen zetten is de Nomado mobiele flexdesk van Mobica+. Dit rechtopstaand paneel op wielen heeft uitklapbare werkbladen en geïntegreerde stopcontacten en verlichting. U kunt dus met twee aan hetzelfde meubel werken maar ook de scheidingswand inklappen zodat u een groot werkblad creëert. Van een handig design bureau gesproken dat er ook nog eens prachtig uitziet.

Bovendien hebben vele van de design bureautafels uitbreidingen zoals kabelgoten, aanbouwtafels of optionele extra opbergruimte.

 

Wat is de FSC-norm?

Er is helemaal niemand die u verplicht een designbureau te kiezen van een bekend buitenlands merk. Ook de bureaus van onze eigen merken BNO, Cubic en Officina zijn echte pareltjes. Bovendien halen die allemaal de FSC-norm. FSC is de afkorting van Forest Stewardship Council.

Deze non-profitorganisatie ontfermt zich over de bevordering van een verantwoord beheer van bossen, zeker in de tropische gebieden. Als papier of houtproducten het keurmerk van deze organisatie meekrijgen, betekent dit dat de producten afkomstig zijn uit een bos dat conform deze standaard beheerd wordt. Zo wordt het bos goed beschermd. De producten van onze eigen labels hebben allemaal zo’n keurmerk. Bij Brand New Office zetten we ons dus stevig in voor het milieu en toekomstige generaties.

Waarom kies ik voor een individueel design bureau of een bureau waar meerdere mensen aan kunnen werken? Hoe plaats ik de bureaus het best in de ruimte. Stel al uw vragen aan de specialisten van Brand New Office.