Verlichting voor je kantoorruimte

Het belang van verlichting

Hoe je het ook draait of keert, verlichting in een kantoor is van cruciaal belang. Met de juiste verlichting kan je je bezoekers en medewerkers immers imponeren, je geeft er je bedrijf een professionele en exclusieve stijl mee, voegt visueel comfort aan je ruimte toe en zorgt ervoor dat je medewerkers geconcentreerder kunnen werken, ook wanneer de vermoeidheid toeslaat.

Brand New Office biedt je daarom grote en gerenommeerde merken aan om de inrichting van jouw kantoor te verbeteren en je werkplek te voorzien van professionele, sfeervolle én functionele (design)verlichting.

 

Functionele lamp of designverlichting?

Of je nu op zoek bent naar een tafellamp, een staande lamp, een hanglamp of een multifunctionele lamp: Brand New Office biedt een gevarieerd aanbod lampen en verlichting van de grootste topmerken. Wil je indrukwekkende en sfeervolle designverlichting, een elegante lamp of een nobel ontwerp voor je kantoor, en verkies je direct of indirect licht? Onze designverlichting heeft ontwerpen van onder andere Oluce, Artemide, Nemo Cassina, Flos, Axis71, IDL en Lightyears in haar assortiment. Zelfs onze meest functionele lampen imponeren met hun heldere lijnen en geometrische eenvoud.

 

Efficiënte verlichting

De minimalistische schoonheid van de Tolomeo lamp werd wereldberoemd en verkoopt meer dan 800.000 stuks per jaar! De verstelbare arm biedt de flexibiliteit van een waar licht, waar je het nodig acht. Onze lampen zijn uitgerust met gloeilampen of led-technologie en zorgen voor een efficiënte verlichting die een klassiek design met nieuwe technologieën combineert.

Bekijk ons uitgebreid assortiment lampen in de webshop en vind er staande lampen, vloerlampen, bureaulampen, tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en lichtobjecten.

 

Snelle levering

Sta je te popelen om je kantoorruimte te voorzien van gepaste en professionele verlichting? Dan hoef je niet té lang te wachten. Brand New Office garandeert namelijk een snelle levering binnen de 10 werkdagen.