• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Kiezen voor bureau eilanden of individuele bureaus?

Op zoek naar een groot individueel bureau of naar bureaus om een rendabel bureau eiland te creëren? Brand New Office heeft het allemaal voor u.

Kiezen voor bureau eilanden of individuele bureaus?

  • Hoe maakt u van een bureau eiland een akoestische werkplek?
  • Hoe kan u bureaus verbinden voor projectteams of callcenters?
  • Wat zijn de maximale afmetingen van een tafelblad van een bureau?

U bent op zoek naar een nieuw bureau? Of naar een bureau eiland? Fantastisch nieuws want dat betekent vast dat u een nieuwe locatie heeft gevonden voor uw onderneming, extra mensen heeft aangenomen of klaar bent om een frisse wind te laten waaien door uw huidige werkplek. Wat de reden ook is, u heeft best wel wat anders te doen dan al uw tijd te steken in kantoorinrichting. Brand New Office is niet voor niets uw specialist in kantoormeubelen. We helpen u van bij de keuze tot bij de montage. Kijkt u even mee aan welk bureau u uzelf of uw werknemers ziet werken?   

Een bureau eiland = een stress eiland?

Er wordt wel eens geopperd dat werken aan een bureau eiland stresserender is dan werken aan een individueel bureau. Te veel afleiding? Te weinig productiviteit? Dat lossen we snel op door van uw bureau een akoestische werkplek waar u de nodige rust vindt te maken. In een grotere kantoorruimte werken, in plaats van aan een individueel bureau, bevordert immers de communicatie. En dat komt de productiviteit van uw werknemers of collega’s alleen maar ten goede. U kiest een bureau waaraan u comfortabel zit, dat functioneel is en wij vullen uw nood aan de perfecte werkplek aan met geluiddempende scheidingswanden uit duurzame materialen zodat u een bureau eiland creëert waar het aangenaam en rendabel werken is.

Tijd om te vermenigvuldigen

Bij Brand New Office zijn we ervan overtuigd dat een bureau of bureau eiland u onbeperkte mogelijkheden moet bieden qua opstellen, opbergen en akoestiek. U ook? Misschien bent u wel van plan om op termijn extra werknemers te engageren en uw kantoorruimte uit te breiden. Dan wilt u op een snelle en eenvoudige manier extra werkplekken creëren, toch? Daarom kan u een bureau met andere bureaus verbinden en werken in een opstelling van 2, 4, 6 of zelfs meer dan 10 personen. Inderdaad: zowel voor een kleinere afdeling als voor projectteams en callcenters vindt u bij Brand New Office de perfecte oplossing.

Groot, groter, grootst of maatwerk

Wist u trouwens dat u een bureau kan kopen met een tafelblad van 120 cm tot 240 cm? Verwacht dus gerust van uw werknemers dat ze bergen werk verzetten. Aan zo’n bureau hebben ze immers ruimte zat! Heeft u iets specifiek in gedachte? Laat het ons weten en we bespreken graag samen uw project voor een bureau, bureau eiland of bureau bench op maat van uw noden.

Wilt u meer weten over ons assortiment bureau eilanden of over hoe wij u helpen bij uw bureau inrichting? Aarzel niet om ons te contacteren!