• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Mdd Ogi-Y bureau eilanden
Levertijd 15 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Mdd Ogi-Y bureau eilanden

Met het uitgebreide Mdd Ogi-Y bureau eilanden programma van de topfabrikant Mdd

krijgt uw kantoor een strakke uitstraling. Het veelzijdige systeem Ogi-Y persoonseiland bezit allerlei functionele en ergonomische details. U kan aan de hand van de weggewerkte kabelgoten ervoor zorgen dat al uw snoeren netjes opgeruimd zijn. 

U kan in het Ogi-Y bureau eilanden gamma kiezen voor een 2-persoonseiland, 4-persoonseiland of zelfs meer-persoonseilanden. Dit gamma is beschikbaar in verschillende kleuren en u kan het metalen frame en de bureaubladen in aparte kleuren kiezen. Indien u in uw bureaubladen kiest voor de optie Mediabox, kan u uw PC direct aansluiten aangezien er stopcontacten en 'plugin's' aanwezig zijn. Voor projectteams en callcenters is het ideaal om te werken met 2-4 persoons bureau-eilanden of met meerplekken bureaus. Wel, het Mdd Ogi meubelsysteem biedt een oplossing voor elke opstelling.

Deze kantoormeubelen van de fabrikant Mdd hebben een design uitstraling en kwaliteit zoals de beste Italiaanse topfabrikanten, en dit voor een veel gunstigere prijs. Brand New Office kan alles van Mdd aanbieden omdat we 'Premium dealer' van deze systeemmeubel fabrikant zijn.

Vanaf 750€ goederenwaarde leveren we de Ogi-Y kantoormeubelen vrachtvrij en vanaf 1.500€ netto goederenwaarde bouwen onze professionele monteurs alles op. Bestel vandaag nog uw Ogi bureaus en werk binnen 15dagen in een omgeving dat de nodige design en kwaliteit uitstraalt.

Ontwerp: MDD
Materiaal:
E1-spaanplaat met melaminecoating, gepoedercoat staal, acryl. scheidingswand stoffen prikbord met HPL.
Maten: 2-persoonseiland: 140/160/180b x 142/162d x 74h cm 4-persoonseiland: 280/320/360b x 142/162d x 74h cm, 6-persoonseiland: 420/480/540b x 142/162d x 74h
Klik hier om meer producten van dit merk te ontdekken      

Mdd is momenteel een van de bekendste fabrikanten in design kantoormeubelen. Met de kantoormeubilair kan men een volledig kantoor inrichten: van een ontvangstbalie tot een directie bureau. Het is goed te weten dat alleen de juiste omstandigheden en belangrijke creaties de ontwikkeling en groei kunnen bevorderen. Bij het ontwerpen van al de MDD producten denken we altijd na over de behoeften van onze klanten en de voortdurend veranderende marktverwachtingen. Kantoormeubilair van MDD worden niet alleen gekenmerkt door de high-class technologie maar ook voor hun uitstekende kwaliteit en eigentijds design. De Mdd kantoormeubelen hebben ook een grote diversiteit aan producten met ergonomische eigenschappen die perfect inbzetbaar zijn in alle werkomstandigheden. Een directiebureau voor een leidingevende positie zoals het Mdd Mito directie bureau, werkplekken en eilanden voor callcenters of grote projecten zoals Mdd Ogi of Mdd Yan, tal van toonbanken voor ontvangstruimtes zoals Mdd Valde, Mdd ZigZag, Mdd Tera, Mdd Organic, Mdd Linea of Mdd Wave of kasten en lockers: het Mdd kantoormeubilair heeft het allemaal! Wenst u een bureau, kast, vergadertafel of toonbank op maat? Contacteer ons en wij vinden gegarandeerd een oplossing voor u. Brand New Office is officieel verdeler van het merk voor de BeNeLux regio. Vanaf 750€ goederenwaarde leveren we de kantoormeubelen vrachtvrij en vanaf 1.500€ netto goederenwaarde bouwen onze professionele monteurs alles op. Bestel vandaag nog uw Mdd bureaus en werk binnen 15 dagen in een omgeving dat de nodige design en kwaliteit uitstraalt. Mdd Ogi-Y bureau eilanden