• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Mdd Zig Zag schuifdeur kast
Levertijd 15 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Mdd Zig Zag schuifdeur kast

De Mdd Zig Zag schuifdeur kast passen in een modern kantoor waar een hoogwaardige plek van cruciaal belang is. Deze Mdd Zig Zag kantoormeubelen voldoen aan hoge eisen qua ergonomie en heeft een representatieve uitstraling. De Zig-Zag receptiebalie en de Zig-Zag schuifdeurkasten vormen samen met de praktische tafels een perfect kantoormeubilair. De Zig Zag schuifdeurkasten zijn beschikbaar in 3 verschillende modellen: een roldeurkast met de markante strepen op de schuifdeur in mdf en wit acryl bevestiging, een roldeurkast in 4 verschillende Melamine houtskleuren of een roldeurkast in 7 verschillende glanzende HPL kleuren.

De inzetlade staat standaard altijd links, maar kan op aanvraag op een andere plaats gemonteerd worden. Men kan optioneel nog één extra inzet met laden bijbestellen. De archiefkasten zijn complementair bij elk gamma van Mdd of zelfs bij een ander gamma.  

Brand New Office kan alles van Mdd aanbieden omdat we 'Premium dealer' van deze systeemmeubel fabrikant zijn. Vanaf 750€ goederenwaarde leveren we de Basic kantoormeubelen vrachtvrij en vanaf 1.500€ netto goederenwaarde bouwen onze professionele monteurs alles op. Bestel vandaag nog uw MDD Basic Rolluikkast en werk binnen 15 werkdagen in een omgeving dat de nodige design en kwaliteit uitstraalt. 

Ontwerp:  Zbigniew Kostrzewa voor MDD 
Materiaal: E1-spaanplaat met melaminecoating, gepoedercoat staal, acryl.
Maten: 200b x 44d x 113h cm
Kleur: wit melamine

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
Vraag ons u op te bellen   

Mdd is momenteel een van de bekendste fabrikanten in design kantoormeubelen. Met de kantoormeubilair kan men een volledig kantoor inrichten: van een ontvangstbalie tot een directie bureau. Het is goed te weten dat alleen de juiste omstandigheden en belangrijke creaties de ontwikkeling en groei kunnen bevorderen. Bij het ontwerpen van al de MDD producten denken we altijd na over de behoeften van onze klanten en de voortdurend veranderende marktverwachtingen. Kantoormeubilair van MDD worden niet alleen gekenmerkt door de high-class technologie maar ook voor hun uitstekende kwaliteit en eigentijds design. De Mdd kantoormeubelen hebben ook een grote diversiteit aan producten met ergonomische eigenschappen die perfect inbzetbaar zijn in alle werkomstandigheden. Een directiebureau voor een leidingevende positie zoals het Mdd Mito directie bureau, werkplekken en eilanden voor callcenters of grote projecten zoals Mdd Ogi of Mdd Yan, tal van toonbanken voor ontvangstruimtes zoals Mdd ValdeMdd ZigZagMdd TeraMdd OrganicMdd Linea of Mdd Wave of kasten en lockers: het Mdd kantoormeubilair heeft het allemaal! Wenst u een bureau, kast, vergadertafel of toonbank op maat? Contacteer ons en wij vinden gegarandeerd een oplossing voor u. Brand New Office is officieel verdeler van het merk voor de BeNeLux regio. Vanaf 750€ goederenwaarde leveren we de kantoormeubelen vrachtvrij en vanaf 1.500€ netto goederenwaarde bouwen onze professionele monteurs alles op. Bestel vandaag nog uw Mdd bureaus en werk binnen 15 dagen in een omgeving dat de nodige design en kwaliteit uitstraalt. Mdd Zig Zag schuifdeur kast