• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Mdd Organic balie
Levertijd 15 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Mdd Organic balie

Onze Mdd Organic balie heeft een lichtvlak gevuld met organische vormen en geeft een eerste goede indruk aan uw entree.

De inspiratie van onze architect kwam rechtstreeks uit de natuur voor deze ontvangstbalie. Daardoor straalt de Oraganic receptiebalie van Mdd ook een zekere vorm van rust uit. De natuurlijke vormgeving wordt benadrukt door de achtergrondverlichting dat een systeem van TL-licht is.

Deze kubusvormige toonbanken van Mdd zijn laatste indruk wordt ingevuld door de glasplaat waardoor de ontvangstbalie de nodige uitstraling en klasse uitstraalt. 

U kunt kiezen uit twee formaten 130 en 170 cm met de lichtmodulle links of rechts(of langst beide kanten) of voor een melamine versie zonder licht van 100-140cm.Als optie heeft u de lage balie om uw cliënten gemakkelijk te kunnen ontvangen. Achter de Mdd Organic toonbank heeft men een ruime werplek voor één off meerder personen. De bureaubladen zijn dan ook nog eens voorzien van kabelgoten om de draden netjes weg te werken.

Vanaf 750€ goederenwaarde leveren we de Mdd Organic kantoormeubelen vrachtvrij en vanaf 1.500€ netto goederenwaarde bouwen onze professionele monteurs alles op. Bestel vandaag nog uw Organic toonbanken en werk binnen 15 dagen in een omgeving dat de nodige design en kwaliteit uitstraalt.

Ontwerp: MDD
Materiaal:E1 spaanplaat met melaminelaag(28mm), geborsteld aluminium, gepoedercoated metaal met plexiglas, Lacobel glas 4mm.
Maten: 100/130/140/170/200b x 77d x 110h cm       

Mdd is momenteel een van de bekendste fabrikanten in design kantoormeubelen. Met de kantoormeubilair kan men een volledig kantoor inrichten: van een ontvangstbalie tot een directie bureau. Het is goed te weten dat alleen de juiste omstandigheden en belangrijke creaties de ontwikkeling en groei kunnen bevorderen. Bij het ontwerpen van al de MDD producten denken we altijd na over de behoeften van onze klanten en de voortdurend veranderende marktverwachtingen. Kantoormeubilair van MDD worden niet alleen gekenmerkt door de high-class technologie maar ook voor hun uitstekende kwaliteit en eigentijds design. De Mdd kantoormeubelen hebben ook een grote diversiteit aan producten met ergonomische eigenschappen die perfect inbzetbaar zijn in alle werkomstandigheden. Een directiebureau voor een leidingevende positie zoals het Mdd Mito directie bureau, werkplekken en eilanden voor callcenters of grote projecten zoals Mdd Ogi of Mdd Yan, tal van toonbanken voor ontvangstruimtes zoals Mdd ValdeMdd ZigZagMdd TeraMdd OrganicMdd Linea of Mdd Wave of kasten en lockers: het Mdd kantoormeubilair heeft het allemaal! Wenst u een bureau, kast, vergadertafel of toonbank op maat? Contacteer ons en wij vinden gegarandeerd een oplossing voor u. Brand New Office is officieel verdeler van het merk voor de BeNeLux regio. Vanaf 750€ goederenwaarde leveren we de kantoormeubelen vrachtvrij en vanaf 1.500€ netto goederenwaarde bouwen onze professionele monteurs alles op. Bestel vandaag nog uw Mdd bureaus en werk binnen 15 dagen in een omgeving dat de nodige design en kwaliteit uitstraalt. Mdd Organic balie