• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Mdd Alpa toonbank modulair
Levertijd 15 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Folder:
Mdd Alpa toonbank modulair

Luxueus en klassiek tegelijk, de Mdd Alpa toonbank modulair trekt de aandacht van uw gasten en bouwt een sfeer van vertrouwen op. De balie met zijn glanzende glasfronten en tijdloze kleuren worden extra benadrukt door de verlichting onderaan de metalen schopplaten. Alpa ontvangstbalie combineert esthetiek met functionaliteit.

De Modulaire structuur van deze toonbanken maakt het mogelijk om modellen uit verschillende afmetingen te maken, met een recht model of een hoekoplossing. Door het laag element te gebruiken, wordt communicatie met gehandicapten iets toegankelijker. Daarom voldoet de Alpa toonbank aan de eisen van verschillende ruimtes: van een kleine receptie tot een ruime lobby.

Vanaf 750€ goederenwaarde leveren we de Tera kantoormeubelen vrachtvrij en vanaf 1.500€ netto goederenwaarde bouwen onze professionele monteurs alles op. Bestel vandaag nog uw Tera toonbanken en werk binnen 15 dagen in een omgeving dat de nodige design en kwaliteit uitstraalt.
 
Ontwerp: MDD
Materiaal
:MFC 12 mm + glas LACOBEL 4 mm, Top gehard glas 8 mm met LED verlichting, 
Maten Recht element: 125,6L x 94,6D x 110H cm, Hoekelement: 183,5L x 94,6D x 110H cm, Laag element: 120L x 120D x 110H cm 

 
Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail.
Vraag ons u op te bellen    
 

Mdd is momenteel een van de bekendste fabrikanten in design kantoormeubelen. Met de kantoormeubilair kan men een volledig kantoor inrichten: van een ontvangstbalie tot een directie bureau. Het is goed te weten dat alleen de juiste omstandigheden en belangrijke creaties de ontwikkeling en groei kunnen bevorderen. Bij het ontwerpen van al de MDD producten denken we altijd na over de behoeften van onze klanten en de voortdurend veranderende marktverwachtingen. Kantoormeubilair van MDD worden niet alleen gekenmerkt door de high-class technologie maar ook voor hun uitstekende kwaliteit en eigentijds design. De Mdd kantoormeubelen hebben ook een grote diversiteit aan producten met ergonomische eigenschappen die perfect inbzetbaar zijn in alle werkomstandigheden. Een directiebureau voor een leidingevende positie zoals het Mdd Mito directie bureau, werkplekken en eilanden voor callcenters of grote projecten zoals Mdd Ogi of Mdd Yan, tal van toonbanken voor ontvangstruimtes zoals Mdd Valde, Mdd ZigZag, Mdd Tera, Mdd Organic, Mdd Linea of Mdd Wave of kasten en lockers: het Mdd kantoormeubilair heeft het allemaal! Wenst u een bureau, kast, vergadertafel of toonbank op maat? Contacteer ons en wij vinden gegarandeerd een oplossing voor u. Brand New Office is officieel verdeler van het merk voor de BeNeLux regio. Vanaf 750€ goederenwaarde leveren we de kantoormeubelen vrachtvrij en vanaf 1.500€ netto goederenwaarde bouwen onze professionele monteurs alles op. Bestel vandaag nog uw Mdd bureaus en werk binnen 15 dagen in een omgeving dat de nodige design en kwaliteit uitstraalt. Mdd Alpa toonbank modulair