• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Mdd Tera toonbank

Levertijd 15 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Mdd Tera toonbank

Mdd Tera toonbank verleidt u met zijn mysterie en elegantie. Deze klasse-ontvangstbalie heeft geen onnodige versieringen omdat het een vorm van decoratie op zich is. Voor de Tera receptiebalie wordt alleen gebruik gemaakt van rechthoekige blokken gevarieerd door de diversiteit van de gebruikte materialen. De ontvangstbalie van Mdd kan gekozen worden in drie kleuren: wit, eik of walnut. U kan een toonbank maken met enkel 1 basiselement van 85cm, 105cm, 125cm of 145cm. Aan deze basisbalie kan u een hoekelement of een lage aanbouw aan toevoegen naargelang de lengte die u nodig heeft. U kan u ontvangstbalie optioneel versieren met een lichtsensor plaat bovenop de balie en dit in 3 vesrchillende kleuren. Vanaf 750€ goederenwaarde leveren we de Tera kantoormeubelen vrachtvrij en vanaf 1.500€ netto goederenwaarde bouwen onze professionele monteurs alles op. Bestel vandaag nog uw Tera toonbanken en werk binnen 15 dagen in een omgeving dat de nodige design en kwaliteit uitstraalt.
 
Ontwerp: MDD
Materiaal
:E1 spaanplaat met melaminelaag(38mm), werkblad 18mm, glanzend HPL met LED verlichting, 
Maten rechte balie: 85/105/125/145b x 82/87d x 109 cm
 
Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail.
Vraag ons u op te bellen    
 

Het is goed te weten dat alleen de juiste omstandigheden en belangrijke creaties de ontwikkeling en groei kunnen bevorderen. Bij het ontwerpen van al de MDD producten denken we altijd denken na over de behoeften van onze klanten en voortdurend veranderende marktverwachtingen. Kantoormeubelen van MDD worden niet alleen gekenmerkt door de high-class technologie maar ook voor hun uitstekende kwaliteit en eigentijds design. De Mdd meubelen hebben ook een grote diversiteit aan producten met ergonomische eigenschappen die perfect inbzetbaar zijn in alle werkomstandigheden. Een directiebureau voor een leidingevende positie, werkplekken en eilanden voor callcenters of grote projecten, toonbanken voor ontvangstruimtes of kasten: het Mdd kantoormeubilair heeft het allemaal! " Mdd Tera toonbank"
                                                             

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen