Hoe koop je de juiste kantoorstoelen voor je bedrijf?

Waarop moet je letten bij je keuze?

De juiste kantoorstoelen kunnen je bedrijfsruimte de perfecte uitstraling geven en je professionele imago boosten.

Of je nu op zoek bent naar stijlvolle bezoekersstoelen voor je ontvangstruimte, comfortabele en elegante directiestoelen, ergonomische bureaustoelen, design kunststofstoelen voor je meeting room of comfy poefs voor de coffee corner: bij Brand New Office vind je het allemaal. In ons uitgebreide assortiment stoelen vind je tal van handige oplossingen, op maat van jouw specifieke noden.

Bij de keuze van je stoelen moet je eerst bepalen waarvoor ze gaan dienen. Zijn ze zowel voor binnen- als voor buitengebruik? Dan moeten ze vlot stapelbaar, makkelijk verplaatsbaar en onderhoudsvriendelijk zijn. Mogen de stoelen opvallen en uitnodigen om in te gaan zitten? Bekijk dan zeker ons aanbod aan bezoekersstoelen. Dienen ze om het comfort van je medewerkers te verhogen? Ga dan eens kijken bij onze ergonomische bureaustoelen. Combineer desgewenst met een in hoogte verstelbaar ergonomisch bureaublad, voor het ultieme comfort en een optimale zit- en werkhouding.

 

Waarom Brand New office?

Ben je op zoek naar barkrukken voor je horecazaak? Een design directiestoel voor je kantoorruimte? Of gezellige sofa’s of bureauzetels voor de wachtruimte van je privépraktijk? Zelfs ergonomische zitoplossingen behoren tot de mogelijkheden. Bij Brand New Office kan je kantoorstoelen kopen in alle mogelijke vormen en maten, van maar liefst 70 bekende merken. Kartell, Wagner, ConSet, Bulo, Narbutas, Helit, Extremis, GreenOffice, Magis of Mdd? Jij kiest!

Je kan natuurlijk ook kantoorstoelen kopen van onze eigen BNO-collectie. Deze stoelen zijn quasi steeds voorradig waardoor ze snel bij jou thuis of op kantoor geleverd kunnen worden. Handig!

Heb je nog vragen over ons aanbod aan stoelen of over de verschillende merken?
Laat je je graag begeleiden in je keuze?
Contacteer dan de experten van Brand New Office