Hieronder kan u de verschillende betaalmogelijkheden terugvinden:

 

Bancontact - Mister Cash - IDeal-Maestro-Carte Bleue:

Snel & makkelijk! De betaling middels direct banking is veilig, snel en makkelijk. Ze wordt door onze betreffende dienstverleners afgehandeld, die tevens betalingsontvanger zijn. Uw betaling wordt direct naar onze verdeler geleid en wij kunnen direct met de verwerking van uw opdracht beginnen. Sneller & makkelijker gaat niet! 

 

Creditcard Visa, Mastercard en AMEX:

Op de dag van de bestelling van uw artikelen crediteren wij uw creditcard met het bedrag van uw bestelling. Wij accepteren Visa, Mastercard en AMEX. Visa, Mastercard en AMEX worden enkel geaccepteerd bij bedragen van minder dan 2.000€. Voor bedragen hoger dan 2.000€ kan u enkel betalen via de volgende betaalmethodes:
- Maestro
- Bancontact / Mister cash
- Bankoverschrijven
- Voorafbetalingen
- IDeal

 

Via vooruitbetaling - 2% betalingskorting:

Kiest u voor vooruitbetaling voor uw bestelling veilig over te maken. Vooruitbetaling voor uw bestelling veilig over te maken. Nadat u uw order heeft geplaatst ontvangt u een orderbevestiging per e-mail en een automatische voorafbetaling met alle relevante details inclusief onze bankgegevens.

Wij dienen uw betalingsontvangst te bevestigen, voordat wij uw bestelling kunnen uitvoeren en uw artikelen verzenden of reserveren. Wij verzoeken u daarom uw betaling zo snel mogelijk te verrichten. Het is belangrijk het ordernummer te vermelden, dat u met onze bestelbevestiging per email ontvangt als referentie voor uw overboeking. Uw bestelling wordt direct verzonden na betalingsontvangst.

Bovendien ontvangt u een betalingskorting van 2% voor deze betaalmethode.

 

Factuur 30 dagen:

Factuur op 30 dagen is enkel en alleen mogelijk voor bestaande Belgische professionelen. Als particulier of klanten uit het buitenland is het niet mogelijk om via de betaalmethode "factuur 30 dagen" te betalen. Deze betaalmethode is steeds onder voorbehoud van goedkeuring van uw dossier.