• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Betaalmethode


Hieronder kan u de verschillende betaalmogelijkheden terugvinden:

Bancontact - Mister Cash - IDeal-Maestro-Carte Bleue:
Snel & makkelijk! De betaling middels direct banking is veilig, snel en makkelijk. Ze wordt door onze betreffende dienstverleners afgehandeld, die tevens betalingsontvanger zijn. Uw betaling wordt direct aan ons verder geleid en wij kunnen direct met de verwerking van uw opdracht beginnen. Sneller & makkelijker gaat niet!

Creditcard Visa en Mastercard:
Op de dag van de bestelling van uw artikelen crediteren wij uw creditcard met het bedrag van uw bestelling. Wij accepteren Visa en Mastercard. Visa en Mastercard worden enkel geacepteerd bij bedragen van minder dan 2.000€. Voor bedragen hoger dan 2.000€ kan u enkel betalen via de volgende betaalmethodes:
- Maestro
- Bancontact / Mister cash
- Bankoverschrijven
- Voorafbetalingen
- IDeal

Vooruitbetaling:
Kiest u voor vooruitbetaling voor uw bestelling veilig over te maken. Nadat u uw order heeft geplaatst ontvangt u een bestelbevestiging per email met alle relevante details inclusief onze bankgegevens.
Wij dienen uw betalingsontvangst te bevestigen, voordat wij uw bestelling kunnen uitvoeren en uw artikelen verzenden of reserveren. Wij verzoeken u daarom uw betaling zo snel mogelijk te verrichten. Het is belangrijk het ordernummer te vermelden, dat u met onze bestelbevestiging per email ontvangt als referentie voor uw overboeking. Uw bestelling wordt direct verzonden na betalingsontvangst.

Brand New Office BVBA           
Twee Kapellenstraat 10
1540 Herfelingen
BTW/KBO: BE 0550 709 382

Tel: +0032 2 310 98 30 
E-mail:
service@brandnewoffice.com
Website:
www.brandnewoffice.be  - www.brandnewoffice.com  

Managing director: Mike De Koster