Blog

04/06/2020 - 22:29
Brand New Office, de partner voor uw kantoor- en wachtkamerinrichting
Op zoek naar nieuw kantoormeubilair voor uw bedrijf of meubels voor uw wachtkamer? Wij helpen u graag verder en verzorgen uw volledige inrichting. Met meer dan 15 jaar ervaring in de sector van de kantoormeubelen kunnen we al uw wensen en aanvragen voorzien voor een passende inrichting voor uw kantoor of wachtkamer. Bekijk ons volledige assortiment van meubelen online in onze webshop of contacteer ons voor gratis interieuradvies ter plaatse.
Lees meer
04/06/2020 - 22:24
Ontdek Brand New Office, de interieurspecialist voor uw dokterspraktijk
Ontdek Brand New Office, uw partner bij het stijlvol inrichten van uw dokterspraktijk. Met een uitgebreid assortiment aan kwaliteitsvolle meubelen, ervaren adviseurs en gratis advies ter plaatse tovert u uw dokterspraktijk om tot een stijlvolle werkplek.
Lees meer
04/06/2020 - 21:18
Welkom bij Brand New Office, de interieurspecialist voor vrije beroepers!
Brand New Office is uw partner voor het kwalitatief inrichten van uw tandartspraktijk. Met een uitgebreid assortiment aan design kantoormeubelen, ervaren adviseurs en gratis interieuradvies tovert u uw tandartspraktijk om tot een stijlvolle werkplek.
Lees meer
14/02/2020 - 15:00
Trends in kantoorinrichting
Het belang van een gezellige werkplek waar de werknemers zich thuis voelen, wordt steeds belangrijker. Dat zien we ook duidelijk terugkomen in de trends in kantoorinrichting van 2020.
Lees meer
25/03/2019 - 14:44
Hoe zorg ik voor een ergonomische werkplek?
Ergonomie op de werkplek is een niet te onderschatten factor. Als uw werknemers op een ergonomische werkplek kunnen werken, komt dat hun productiviteit en hun tevredenheid op het werk ten goede. Bovendien vermindert ergonomie op de werkplek duidelijk de kans op rug- en nekklachten op lange termijn. Langdurig ziekteverlof door een niet-aangepaste werkomgeving komt voor niemand gelegen. Brand New Office legt u uit hoe u de werkplek zo ergonomisch mogelijk maakt.
Lees meer