Blog

09/02/2021 - 15:15
Wat zijn de voordelen van een glazen bureau?
Wie op zoek is naar een echte eyecatcher voor zijn kantoorruimte, komt al snel uit bij een glazen bureau. Het is een designmeubel dat zonder twijfel klasse uitstraalt. We zetten graag de voordelen van een glazen bureau op een rijtje en geven advies voor uw keuze.
Lees meer
15/01/2021 - 15:54
Welk klein bureau is ideaal voor mijn home office?
Orde is belangrijk voor uw home office, zeker in een kleine ruimte. Kies daarom zorgvuldig voor een klein bureau, gebruik elke hoek en integreer verschillende opbergmogelijkheden. Maar vergeet ook het ergonomische aspect niet.
Lees meer
15/01/2021 - 13:55
Hoe zorg ik voor ergonomie in mijn home office?
We werken massaal thuis en dat heeft zo wel zijn voor- en nadelen. Een van die nadelen is dat onze bureau-opstelling thuis vaak een stuk minder gezond is voor ons lichaam. We zitten te geforceerd aan onze laptops en overbelasten zo rug, schouders, nek en polsen. Met deze tips zorgt u alvast voor meer ergonomie in uw home office.
Lees meer
04/06/2020 - 22:29
Brand New Office, de partner voor uw kantoor- en wachtkamerinrichting
Op zoek naar nieuw kantoormeubilair voor uw bedrijf of meubels voor uw wachtkamer? Wij helpen u graag verder en verzorgen uw volledige inrichting. Met meer dan 15 jaar ervaring in de sector van de kantoormeubelen kunnen we al uw wensen en aanvragen voorzien voor een passende inrichting voor uw kantoor of wachtkamer. Bekijk ons volledige assortiment van meubelen online in onze webshop of contacteer ons voor gratis interieuradvies ter plaatse.
Lees meer
04/06/2020 - 22:24
Ontdek Brand New Office, de interieurspecialist voor uw dokterspraktijk
Ontdek Brand New Office, uw partner bij het stijlvol inrichten van uw dokterspraktijk. Met een uitgebreid assortiment aan kwaliteitsvolle meubelen, ervaren adviseurs en gratis advies ter plaatse tovert u uw dokterspraktijk om tot een stijlvolle werkplek.
Lees meer