Blog

14/02/2020 - 15:00
Kantoortrends
Het belang van een gezellige werkplaats, waar de werknemers zich thuis voelen, wordt steeds belangrijker. Dat zien we ook duidelijk terugkomen in de kantoortrends van 2020.
Lees meer
25/03/2019 - 14:44
Hoe maak ik mijn werkplek zo ergonomisch mogelijk?
Ergonomie op kantoor is een niet te onderschatten factor. Als uw werknemers op een ergonomische werkplek kunnen werken, komt dit zeker hun productiviteit en hun tevredenheid op het werk ten goede. Bovendien vermindert ergonomie op kantoor duidelijk de kans op rug- en nekklachten op lange termijn. Langdurig ziekteverlof door een niet-aangepaste werkomgeving komt voor niemand gelegen. Brand New Office legt u uit hoe u de werkplek zo ergonomisch mogelijk maakt.
Lees meer
25/03/2019 - 14:36
Wat kan Brand New Office doen voor mijn hotelinrichting?
Wie een hotel of bed & breakfast uitbaat, wilt uiteraard het allerbeste voor zijn of haar gasten. Als uw gasten terechtkomen op een plaats met een smaakvolle hotelinrichting komen ze tot rust en kunnen ze volop genieten van hun welverdiende vakantie. Ook zakenlui die mogen overnachten in een gezellige kamer en van een drankje kunnen genieten in een hippe, moderne lobby met leuke sofa’s komen vast en zeker terug. We geven u enkele tips mee voor een goede hotelinrichting.
Lees meer
08/01/2019 - 14:25
Waarom kies ik een design bureau van Polmarco?
Enkele van de mooiste stuks in onze collectie werden gemaakt door het Poolse meubelbedrijf Polmarco. Bijvoorbeeld hun Spathio design bureau is een echte topper. Het meubilair lijkt eenvoudig en sober maar zijn zeer modern en functioneel. Welke meubelstukken van Polmarco zitten er precies in onze collectie en wat zijn de speciale kenmerken van deze kwalitatieve en zeer moderne stukken?
Lees meer
07/01/2019 - 17:31
Wat zijn handige tips voor het inrichten van een bureauruimte?
Een bureauruimte bij u thuis zowel gezellig als functioneel inrichten blijkt dikwijls een moeilijke oefening. Toch zijn er enkele kleine of grote factoren waarmee u rekening kunt houden om uw bureauruimte een plekje te laten zijn waar u zich thuisvoelt én efficiënt kunt werken. We overlopen even enkele belangrijke punten.
Lees meer