Blog

08/01/2019 - 14:25
Waarom kies ik een design bureau van Polmarco?
Enkele van de mooiste stuks in onze collectie werden gemaakt door het Poolse meubelbedrijf Polmarco. Bijvoorbeeld hun Spathio design bureau is een echte topper. Het meubilair lijkt eenvoudig en sober maar zijn zeer modern en functioneel. Welke meubelstukken van Polmarco zitten er precies in onze collectie en wat zijn de speciale kenmerken van deze kwalitatieve en zeer moderne stukken?
Lees meer
07/01/2019 - 17:31
Wat zijn handige tips voor het inrichten van een bureauruimte?
Een bureauruimte bij u thuis zowel gezellig als functioneel inrichten blijkt dikwijls een moeilijke oefening. Toch zijn er enkele kleine of grote factoren waarmee u rekening kunt houden om uw bureauruimte een plekje te laten zijn waar u zich thuisvoelt én efficiënt kunt werken. We overlopen even enkele belangrijke punten.
Lees meer
07/01/2019 - 17:22
Waarom moet ik voor een design bureaustoel gaan?
Veel mensen zweren nog altijd bij een zwarte bureaustoel met een eentonig zitoppervlak en een eenvoudig rugleuning. Bent u daarentegen wat uitgekeken op dit type bureaustoelen? Ga dan voor een design bureaustoel uit onze collectie. Hoe comfort, functionaliteit en een stijlvol design met elkaar verenigd worden, leest u hier. Ook de experten van Brand New Office ontwikkelden hun eigen design kantoormeubelen.
Lees meer
07/01/2019 - 17:11
Welke bureaustoel kies ik het best?
Vandaag de dag vindt u bureaustoelen in werkelijk alle vormen, maten en prijsklassen. De combinatie van die factoren heeft een serieuze invloed op de kwaliteit en ergonomie van uw bureaustoel. Bij Brand New Office willen we erover waken dat u de juiste bureaustoel koopt om zo lichamelijke klachten te vermijden.
Lees meer
29/11/2018 - 12:04
Hoe vind ik een bureau dat aan al mijn verwachtingen voldoet?
Een bureau kiest u allereerst in functie van een comfortabele werkplaats. Daarna bepaalt u de uitstraling aan de hand van de materiaalkeuze en het design. Bij Brand New Office kiest u steeds voor duurzame materialen zoals hout, melamine, glas en zelfs leder. Kan u wat inspiratie gebruiken? Neem dan een kijkje bij één van onze projecten.
Lees meer