KlantGarage Mercedes-Benz Bogemans, Grimbergen
Jaar2021
SectorAutomobile

Brand New Office mocht de ontvangst- en loungeruimte voor garage Mercedes-Benz Bogemans in Grimbergen aankleden en voorzien van gepast meubilair.

Strakke ontvangstruimte

Voor de ontvangstruimte werd er gekozen voor de Magis XZ3 tafel rond. De fijne structuur van het stalen frame in chroom straalt stabiliteit en elegantie uit. Het melamine tafelblad is beschikbaar in 2 versies: wit of zwart. Deze makkelijk te onderhouden tafels zijn ideaal als vergadertafel, meetingtafel of eettafel. De Kick Dean stoelen passen erg goed bij de ronde tafel. Deze moderne stoelen met luxe uitstraling doen je hart sneller kloppen. De katoenen bekleding en het zwart stalen frame is een speelse en unieke combinatie die je ontvangstruimte helemaal af maakt. De stoelen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren zoals grijs, groen, blauw, roze, wit of zwart.

 

Om de lounge- en ontvangstruimte van elkaar te scheiden werd er geopteerd voor de zwarte Extremis Sticks ruimtedeler. Deze ruimteverdeler is ideaal om een ruimte op te delen in meerdere ruimtes, zonder een gevoel van vrijheid op openheid te verliezen. De ruimtedeler is beschikbaar in tal van formaten. De hoogte van de sticks varieert van 120 tot 180 cm. En ook qua kleur is er keuze genoeg: wit, groen, hout of zwart. Optioneel kan er gekozen worden voor ledverlichting. Hiermee kan je verrassende lichteffecten creëren.

 

Stijlvolle en comfy loungeruimte

De loungeruimte werd ingericht met zetels van de Narbutas Jazz Chill out collectie. Deze fauteuils en zitpoefen zijn beschikbaar in maar liefst 20 verschillende kleuren en zijn afgewerkt in hoogwaardige Velito-stof.

 

In de loungeruimte werden er stijlvolle zwarte BNO lounge barkrukken, met ergonomische zitting, voorzien. De zitting geeft lichtjes mee, is comfortabel en afwasbaar. De krukken zijn van ons eigen merk Brand New Office, speciaal ontworpen voor de projectmarkt. De stalen poten maken deze krukken robuust genoeg om tegen een stootje te kunnen in een commerciële setting.