• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Waarom een goede bureaustoel zo belangrijk is.

Heeft u een zittend beroep? Gun uw rug dan de ondersteuning die hij nodig heeft en kies een goede bureaustoel. Brand New Office zocht ze al voor u uit.
Merken
Sitland Leaf bureaustoel
€432,00
(€522,72 Incl. btw)
Stukprijs: €259,00 /
+
Sale
BNO Isis design bureaustoel leder
BNO Isis design bureaustoel leder
€949,00 €807,00
(€976,47 Incl. btw)
Stukprijs: €340,00 /
+

Waarom een goede bureaustoel zo belangrijk is.

  • Kies een bureaustoel die zich richt op uw welzijn.
  • Bewegen is belangrijk, zelfs terwijl u zit.
  • Een ergonomische bureaustoel is een must voor wie de hele dag zit.

Hecht u veel belang aan uw levenskwaliteit? Stelt u hier hoge eisen voor? Wel, wij doen hetzelfde voor uw zitcomfort! Aangezien u in uw leven heel wat tijd doorbrengt op een bureaustoel is het belangrijk dat deze uiterst comfortabel is. Een bureaustoel die zich richt op uw welzijn dus. Daarom focust Brand New Office zich voor de keuze van uw bureaustoel zowel op ergonomisch zitcomfort als op verfijnd design. Het oog wil immers ook wat.

Heeft u er al eens bij stilgestaan (of gezeten) hoeveel uren u in uw leven effectief doorbrengt op een bureaustoel? Volgens vacature.com spenderen we gemiddeld 90 000 uren van ons leven aan ons werk. Als u een kantoorjob of een ander zittend beroep heeft, mag u er dus vanuit gaan dat u deze tijd ook effectief al zittend op een bureaustoel doorbrengt. Daarom investeren wij dagelijks tijd in het selecteren van de meest ergonomische bureaustoelen. Een goede bureaustoel volgt het natuurlijke bewegingspatroon van uw lichaam en biedt de nodige ondersteuning.

Dit is zeker het geval bij al onze Wagner bureaustoelen die een bewegend zitvlak (dondola patent) hebben waardoor u constant ‘in beweging’ bent. Inderdaad: zelfs wanneer u zit, is bewegen belangrijk. En maakte u al kennis met onze eigen lijn bureaustoelen? Een bureaustoel van onze eigen lijn vindt u terug onder het merklabel ‘BNO’. Een extra troef van deze bureaustoel is dat we hem meestal in voorraad hebben en dus snel kunnen leveren. Bestel vandaag nog uw BNO ergonomische bureaustoel en geniet morgen al van uitstekend zitcomfort. Vergelijkt u liever eerst? Om het u makkelijk te maken geven we u hieronder al een overzicht van de belangrijkste merken bureaustoelen en hun eigenschappen. Uiteraard kan u ons voor bijkomende informatie eerst even contacteren. Ons team experten staat al voor u klaar!

 

WAGNER: 
50% van alle Belgen lijdt ten minste eenmaal per jaar pijn in de rug en 25% heeft zelfs chronische pijnen. Een signaal om te kiezen voor de Wagner wellness bureaustoel die de prestaties op de werkvloer verhoogt door meer rekening te houden met uw welzijn. Hun moto is: Movement that sits! Enkele bekende Wagner wellness stoelen: Wagner AluMedic, Wagner Titan, Wagner W1, en Wagner ErgoMedic

INTERSTUHL:
Alle activiteiten van Interstuhl hebben tot doel mensen te inspireren. Dit doel wordt bereikt door Duitse engineering en technische perfectie. In uw bureaustoel vertaalt zich dat als absoluut zitplezier. Een totaal begrip van esthetiek en de eis om milieubewust te handelen. Hun topmodel: Interstuhl EveryIS1 bureaustoel 

TOPSTAR:
Topstar is een van de meest moderne productiebedrijven. Heeft u al eens gehoord van een fitness bureaustoel met een beweegbare zitting? De Topstar gepatenteerde Body-Balance maakt het mogelijk om telkens weer vernieuwende ergonomische bureaustoelen te produceren. Topstar moves!

HERMAN MILLER: 
De Herman Miller ergonomische bureaustoelen bieden duurzame oplossingen voor het inrichten van werkplekken en zijn trendsetter op het gebied van ergonomie. Herman Miller is niet voor niets marktleider op het gebied van hoogwaardig Cradle to Cradle gecertificeerd kantoormeubilair. Topmodel: Herman Miller Aeron Deluxe

GIROFLEX:
Ergonomie, kwaliteit, design en functionaliteit, innovatie, efficiency en duurzaamheid vormen de basis voor de ontwikkeling en productie van het zitmeubilair van Giroflex. En het zijn de vakkundige, ervaren en betrokken medewerk(st)ers die er garant voor staan! Hun streven naar kwaliteit is duidelijk zichtbaar in het eindproduct. Op een Giroflex bureaustoel is kwaliteit in elk opzicht ervaarbaar.

BNO:
Wist u dat er al ruim 340 verschillende producten van het merk Brand New Office op onze website te vinden zijn? De exclusieve merken Officina, Cubic en BNO zijn bewijzen van onze ervaring in kantoorinrichting. Deze eigen merken van Brand New Office staan voor lange levensduur, milieuvriendelijkheid, tijdloos design en top-ergonomie. En dat met een onovertroffen prijs-kwaliteitsverhouding! Bovendien zijn de meeste producten direct leverbaar! Uw nieuwe BNO ergonomische bureaustoel is zelfs leverbaar binnen de 3-5 werkdagen. Topmodellen: Hera stoelenErgo 05 bureaustoelenMonaco Net bureastoel