• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Welke bureaustoel kiest u? 

Heeft u er al eens bij stilgestaan (of gezeten) hoeveel tijd u doorbrengt op uw bureaustoel? Hier zit u sowieso op de eerste rij om de juiste keuze te maken. Lees onderaan deze pagina meer over de eigenschappen van een kwalitatieve bureaustoel.
Merken

Welke bureaustoel kiest u? 

Wat is een goede bureaustoel?  

Kwaliteit is uitermate belangrijk. Zowel wat betreft de duurzaamheid van de stoel, als wat betreft de algemene zitkwaliteit. Veel lichamelijke klachten, zoals hoofdpijn en rugklachten, kunnen immers voorkomen worden door uw zithouding te optimaliseren. Een eerste cruciale factor is dus de aanpasbaarheid van de stoel 

Die factor wordt meer over het hoofd gezien dan u denkt. Zeker wanneer er thuis gewerkt wordt. Dan doet de keuken- of eettafelstoel vaak dienst als bureaustoel. Herkenbaar? Investeer dan vandaag nog in een ergonomische oplossing 

Welke ergonomische oplossingen bestaan er? 

Er zijn 4 punten die bepalend zijn voor uw zitcomfort: armleuningen, rugleuning, zitting en hoogte. Een uiterst ergonomische bureaustoel zoals de BNO YOU HIGH, is dan ook op die 4 vlakken aanpasbaar. Bij stoelen met een verende spanningluchtdoorlatend vlechtwerkondersteuning van de wervelkolom en ergonomisch gevormde zitting krijgt u zelfs het gevoel dat de stoel speciaal op uw maat en lichaamsbouw ontworpen is.  

Dat is onder andere het geval bij de Herman Miller Aeron Deluxe bureaustoel die alle eisen en normen voor ergonomie op de werkplek ruimschoots overtreft. Deze bureaustoel is zelfs in verschillende maten, gebaseerd op uw lengte en gewicht, verkrijgbaar. 

Wordt u graag begeleid in uw keuze? Contacteer de experten van Brand New Office via dit handig contactformulier. Wij streven ernaar u binnen de 24 uur te antwoorden.