• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Hoe vind ik een bureaustoel die bij mij past?

Indien u een kantoorjob uitoefent, brengt u een groot stuk van uw tijd al zittend door. Reden te meer om u bij de keuze van uw bureaustoel goed te informeren over de verschillende mogelijkheden.

Hoe vind ik een bureaustoel die bij mij past?

Welke zijn de kenmerken van een goede bureaustoel? 

Een kwaliteitsvolle bureaustoel is duurzaam en zorgt ervoor dat u een gezonde zithouding aanneemt. Zo krijgt u geen last van hoofdpijn of rugklachten wanneer u een zittend beroep uitoefent. De aanpasbaarheid en ergonomie van de bureaustoel dragen bij aan de algemene zitkwaliteit.

 

Wat bepaalt het zitcomfort van een bureaustoel?

Er zijn vier onderdelen waarmee u rekening dient te houden om het comfort van een bureaustoel te kunnen inschatten. Het gaat hier om de armleuningen, rugleuning, zitting en de mate waarin de stoel in hoogte verstelbaar is. Een uiterst ergonomische bureaustoel uit ons aanbod is bijvoorbeeld de BNO YOU HIGH.

De Herman Miller Aeron Deluxe voldoet eveneens aan alle normen voor ergonomie en is bovendien beschikbaar in verschillende afmetingen. Zo kunt u uw keuze afstemmen op uw eigen lengte en gewicht.

Heeft u nog extra vragen over welke de juiste bureaustoel is voor u? Contacteer dan onze experts via het contactformulier. Brand New Office streeft ernaar om u binnen de 24 uur uw vraag te beantwoorden.