Herman Miller

Herman Miller

Aeron Remastered Deluxe Graphite bureaustoel
€2.276,00
€1.934,00
(€2.340,14 Incl. btw)
Aeron Deluxe bureaustoel chroom - remastered
€2.819,00
€2.397,00
(€2.900,37 Incl. btw)
Sayl bureaustoel
€826,00
(€999,46 Incl. btw)
Aeron Remastered standaard bureaustoel
€1.834,00
(€2.219,14 Incl. btw)
Herman Miller

De multinational Herman Miller produceert hoogkwalitatieve en ergonomische bureaustoelen die wereldwijde faam hebben verworven. De firma investeert fors in onderzoek en heeft meer dan oog voor het milieu. Ontdek hier het gamma van Herman Miller bij Brand New Office. 

 

Hoe is het bedrijf ontstaan? 

De Herman Miller Company is de opvolger van de Star Furniture Company in Michigan. Toen het bedrijf in 1923 werd opgekocht door de zakenman D.J. De Pree vernoemde zijn schoonvader Herman Miller het bedrijf naar zichzelf.  

Tegen 1950 stond Herman Miller synoniem voor moderne en vooruitstrevende meubels. Al snel werd het bedrijf een visionair genoemd op het vlak van meubels voor gezondheidsdoeleinden. Door hun uitstekende ergonomie werden de Herman Miller-bureaustoelen dikwijls aangeprezen door kinesitherapeuten. Bovendien is het bedrijf doorheen de jaren een toonvoorbeeld geworden van het cradle-to-cradleprincipe: een recyclagesysteem waarbij men streeft naar het voor 100% hergebruiken van producten.  

 

Herman Miller-bureaustoelen: prijswinnend design 

Het echte paradepaardje in onze collectie van Herman Miller is de Aeron Deluxe-bureaustoel. Deze stoel is wereldberoemd en staat niet voor niets in de designcollectie van het MoMa in New York 

De Aeron-bureaustoelen van Herman Miller werden met meerdere prijzen bekroond. Bovendien zijn ze op en top ergonomisch. Het luchtdoorlatende vlechtwerk verdeelt het lichaamsgewicht perfect waardoor de wervelkolom optimaal ondersteund wordt. Daarnaast beschikt hij over een verstelbare lendensteun en in de hoogte en breedte verstelbare armleuningen.  

Wilt u onze Herman Miller-bureaustoelen van topkwaliteit zelf eens testen? Contacteer dan zeker de Brand New Office-experten voor meer informatie.