Herman Miller

Herman Miller

Aeron Deluxe Graphite bureaustoel
€2.299,00
€1.954,00
(€2.364,34 Incl. btw)
Sayl bureaustoel
€859,00
(€1.039,39 Incl. btw)
Aeron Deluxe bureaustoel chroom - remastered
€2.932,00
€2.493,00
(€3.016,53 Incl. btw)
Aeron Remastered standaard bureaustoel
€1.907,00
(€2.307,47 Incl. btw)
Herman Miller

Gamma van Herman Miller bij BNO

De multinational Herman Miller produceert hoogkwalitatieve en ergonomische bureaustoelen die wereldwijde faam verworven hebben. De firma investeert fors in onderzoek en heeft meer dan oog voor het milieu en duurzame productie. Verder staat Herman Miller bekend om zijn innovatieve kracht en kwaliteit.

 

Hoe is het bedrijf ontstaan?

De Herman Miller Company is de opvolger van de Star Furniture Company in Michigan. Toen het bedrijf in 1923 werd opgekocht door de zakenman D.J. De Pree vernoemde zijn schoonvader Herman Miller het bedrijf naar zichzelf. Tegen 1950 stond Herman Miller synoniem voor vooruitstrevende en moderne meubels.

 

Cradle-to-cradle

Al snel werd het bedrijf visionair genoemd op het vlak van meubels voor gezondheidsdoeleinden. Door hun uitstekende ergonomie werden de Herman Miller-bureaustoelen dikwijls aangeprezen door kinesitherapeuten. Bovendien is het bedrijf doorheen de jaren een toonbeeld geworden van het cradle-to-cradleprincipe: een recyclagesysteem waarbij men streeft naar het voor 100% hergebruiken van producten.

 

Herman Miller Aeron-bureaustoelen: prijswinnend design

Het echte paradepaardje in onze collectie van Herman Miller is de Aeron Deluxe-bureaustoel. Deze stoel is wereldberoemd en staat niet voor niets in de designcollectie van het Museum of Modern Art in New York. De Aeron-bureaustoelen van Herman Miller werden met meerdere prijzen bekroond. Bovendien zijn ze op en top ergonomisch.

 

Optimale ondersteuning

Het luchtdoorlatende vlechtwerk van de stoelen verdeelt het lichaamsgewicht perfect waardoor de wervelkolom optimaal ondersteund wordt. Daarnaast beschikt hij over een verstelbare lendensteun en in de hoogte en breedte verstelbare armleuningen. De Herman Miller bureaustoelen bieden duurzame oplossingen voor het inrichten van werkplekken en zijn echte trendsetters op ergonomisch vlak.

 

Selectie van de beste stoelen

Brand New Office heeft de beste stoelen van Herman Miller voor jou geselecteerd: Aeron standaard, Aeron Deluxe en Sayl. Wil je onze Herman Miller-bureaustoelen van topkwaliteit zelf eens testen? Contacteer dan zeker de Brand New Office-experten voor meer informatie. Of Ontdek het gamma van Herman Miller hier bij BNO.

 

Aeron bureaustoelen

Net zoals iconische films en lp’s worden aangepast voor nieuwe media, standaarden en doelgroepen, is de Aeron herontworpen om te voldoen aan de vereisten van het werk, de werknemers en de werkomgevingen van nu. Door de visie van de ontwerpers te combineren met de nieuwste onderzoeken van Herman Miller in de wetenschap van het zitten, werkt de nieuwe Aeron slimmer dan ooit.

 

Comfort

De Aeron Remastered bureaustoelen zijn werkelijk de comfortabelste stoelen ter wereld. Een vernieuwd kantelmechanisme zorgt voor een soepeler traject en optimaal balanspunt, zodat de gebruiker in het volledige kantelbereik controle heeft over zijn of haar beweging.

 

1. Herman Miller Aeron Remastered standaard bureaustoel

Plaatsnemen op de Herman MillerAeron Remastered standaard bureaustoel is hemels! De verende spanning van het luchtdoorlatende Pellicle-vlechtwerk verdeelt het lichaamsgewicht perfect over de zitting en de rugleuning. Zo wordt de wervelkolom optimaal ondersteund. De met vinyl beklede armleuningen kunnen traploos in hoogte versteld worden en wanneer gewenst naar binnen of buiten gedraaid worden.

 

2. Herman Miller Aeron Remastered Deluxe Graphite bureaustoel

De Herman Miller Aeron Remastered Deluxe Graphite bureaustoel of directiestoel is een trendsetter op het gebied van ergonomie. De ontwerpers Chadwick en Stumpf leverden de Amerikaanse stoelenspecialist een meesterstuk door één van de comfortabelste stoelen ter wereld te ontwerpen. Wie voor het eerst op de stoel gaat zitten krijgt de indruk dat hij speciaal voor hem is gemaakt!

 

3. Herman Miller Aeron Remastered Deluxe chroom bureaustoel

Dit zitmeubel overtreft ruimschoots de internationale eisen en normen voor ergonomie op de werkplek en werd met tal van designprijzen bekroond. De Herman Miller Aeron Remastered Deluxe chroom bureaustoel is verkrijgbaar in 3 kleuren en 3 maten zodat je de stoel kan kiezen die perfect bij je gewicht en je lengte past.

 

4. Sayl bureaustoel

Naast de heerlijke Aeron-bureaustoelen, biedt BNO ook de Sayl-bureaustoel van Herman Miller aan. Deze topper werd geïnspireerd door de Golden Gate Bridge: groot draagvermogen ondanks de aanzienlijke grootte. De flexibele rugleuning, 5-punts ophanging, ondersteunt de buste en onderrug ergonomisch. Deze innovatieve bureaustoel bevat geen pvc en is bijna volledig recycleerbaar.

 

Hoogwaardig kantoormeubilair

Herman Miller is marktleider op het gebied van hoogwaardige cradle-to-cradle gecertificeerd kantoormeubilair. De producten worden ontworpen met het oog op de gebruikers en specifieke problemen met betrekking tot kantoormeubels. Ook op ecologisch vlak scoren de producten hoog. Zo is de Herman Miller Aeron een “groene” stoel, die voor 95% recycleerbaar is.

 

Ontdek alle Herman Miller stoelen in onze webshop. Bestel vandaag nog en geniet van een supersnelle levering!