• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Verzenden en retourneren

                               
Vrachtvrije levering vanaf 750€:

De kantoormeubelen of design meubelen worden vrachtvrij geleverd vanaf 750€ netto goederenwaarde. Voor bestellingen onder de 750€ worden de transportkosten berekend op het gewicht:
1-5kg:      9euro
6-25kg:   22euro
26-50kg: 35euro
+51kg:   55euro 
 

Montage inclusief vanaf 1.500€: 

Vanaf 1.500€ netto goederenwaarde worden uw kantoormeubelen gemonteerd geleverd op plaats van gebruik. De verpakkingen worden meegenomen en bent u zeker van een goede montage van uw design meubilair.
Indien uw montage-service wenst onder de 1.500€ netto goederenwaarde, contacteert u ons best om een voordelige offerte op te laten maken:  [email protected]


14 dagen Retougarantie:

Brand New Office garandeert op alle producten(*) welke op de website worden opgenomen 14 dagen retourrecht. Deze termijn neemt aanvang vanaf de dag van de levering van de goederen. De koper beschikt over het recht om binnen deze termijn de geleverde goederen om te ruilen of om terugname te verzoeken met een creditnota. Teneide gebruik te kunnen maken van deze bedenkingsperiode dienen de geleverde producten te worden terugbezorgd door de koper in hun originele verpakking welke ten alle tijde zal dienen bewaard tot op datum van de definitieve koopbeslissing. Indien niet de koper en Brand New Office zorgdraagt voor de retournering, is Brand New Office gerechtigd de rechtstreekse kosten voor het terugzenden van de goederen bij de koper in rekening te brengen.

(*) Gereserveerde en opgebouwde goederen alsook grote aantallen en of bestellingen(+2 stuks) worden uitdrukkelijk uitgesloten voor het retourrecht. Voor gereserveerde producten dient Brand New Office zelf een aparte bestelling te maken en daarom kunnen deze niet teruggestuurd worden. De orders die niet geplaatst worden via de website worden automatisch beschouwd als gereserveerde goederen.


Snelle levering:      

Alle kantoormeubelen die de icoon 'Snelle levering' dragen kunnen direct uit voorraad geleverd worden. Deze goederen worden binnen de 10 werkdagen geleverd.
snelle levering

 

Brand New Office BV             
Twee Kapellenstraat 10
1540 Herfelingen
BTW/KBO: BE 0550 709 382

Tel:
+0032 2 310 98 30 
E-mail:
[email protected]
Website: www.brandnewoffice.be  - www.brandnewoffice.com

Managing directors: Mike De Koster