• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Ergonomische bureaustoelen

Hoeveel uur per dag brengt u al zittend door? Ongeveer 50% van de Belgen ervaart minstens één keer per jaar rugklachten. Bij 25% worden ze zelfs chronisch. Wilt u geen deel uitmaken van deze statistieken? Investeer dan in een ergonomische bureaustoel.

Ergonomische bureaustoelen

Wat is een ergonomische bureaustoel?

Weet u welke 4 factoren bepalend zijn voor uw zitcomfort? Zowel de zitting als de hoogte, de rugleuning en de armleuningen hebben invloed op uw zitcomfort en dus ook op de belasting van uw rug. De uiterst ergonomische bureaustoel BNO Monaco net bureaustoel met hoofdsteun gaat zelfs nog verder dan deze 4 factoren!

Deze stoel biedt immers ook een automatische 3D-regeling van het lendendruksysteem en heeft boven de rugleuning nog een extra hoofdsteun. Ergonomie van de bovenste plank!

Welke verschillende modellen bestaan er?

Wanneer u op zoek bent naar de perfecte ergonomische bureaustoel, hoeft u zich niet te beperken tot de meer klassieke modellen. Tegenwoordig vindt u ergonomisch zitcomfort in tal van uitvoeringen. Zelfs barkrukken behoren tot de mogelijkheid. Een mooi voorbeeld hiervan is de Ongo Roll sta-kruk met innovatieve zitmechaniek.

De kruk reageert op elke verandering in gewicht en activeert de spieren. Als gebruiker kan u de kruk eenvoudig op maat instellen waardoor een ongezonde zithouding voortaan tot het verleden behoort.

Hoe snel wordt uw ergonomische bureaustoel geleverd?

Vond u in deze rubriek de perfecte ergonomische bureaustoel? Dan hebben we nog meer goed nieuws voor u! Alle stoelen in deze rubriek behoren tot ons aanbod ‘snelle levering’ waardoor u ze binnen de 10 werkdagen bij u op kantoor ontvangt. Blijf dus niet zitten met rugklachten, maar bestel vandaag nog uw ergonomische bureaustoel.

Heeft u nog specifieke vragen betreffende uw geselecteerd product? Of laat u zich graag begeleiden in uw keuze? Contacteer de experten van Brand New office.