• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Ergonomische bureaustoelen

Deze collectie bureaustoelen is op en top ergonomisch. Ze bieden u voldoende steun aan de rug en zijn voorzien van armleuningen. De zitting en rugleuning is steeds verstelbaar zodat uw ergonomische bureaustoel er echt een op uw maat wordt.

Ergonomische bureaustoelen

Wat kenmerkt een ergonomische bureaustoel? 

Weet u wat het zitcomfort van uw bureaustoel bepaalt? Het is een mix van verschillende factoren. Om uw rug goed te ontlasten is het belangrijk dat de rugleuning de natuurlijke vorm van uw lichaam volgt en verstelbaar is. Ook armleuningen zijn een niet te onderschatten factor. Idealiter is ook de zitting verstelbaar 

De Monaco-bureaustoel van ons eigen merk BNO gaat nog een stapje verder. Deze ergonomische bureaustoel heeft nog een extra hoofdsteun en beschikt over een automatische 3D-regeling van het lendendruksysteem. Rug- of nekpijn wordt in deze stoel bijna onmogelijk. 

 

Welke speciale modellen bestaan er? 

In uw zoektocht naar de perfecte ergonomische bureaustoel hoeft u zich niet te beperken tot de klassieke modellen. Er bestaan zelfs barkrukken die zeer hoog scoren op vlak van ergonomie. De Ongo Roll sta-kruk is daar een goed voorbeeld van. De kruk reageert op elke verandering in gewicht en activeert de spieren. Als gebruiker kan u de kruk eenvoudig op maat instellen waardoor een ongezonde zithouding voortaan tot het verleden behoort. Ze is ideaal voor mensen met een (half-)zittend beroep zoals kappers.  

De kruk reageert op elke verandering in gewicht en activeert de spierspanning. U stelt de kruk eenvoudig in op uw maat, zodat u steeds een gezonde zithouding kunt aanhouden.  

 

Met welke levertermijn moet u rekening houden?  

Vond u hier de perfecte ergonomische bureaustoel? Dan hebben we nog meer goed nieuws voor u. Deze stoelen behoren allemaal tot onze producten met snelle levering. Dit betekent dat u ze binnen de 10 werkdagen ontvangtBij sommige producten is de levertermijn zelfs nog korter. Kijk steeds naar de geschatte levertijd bij elk specifiek product. 

Laat u zich graag bijstaan in uw zoektocht naar een nieuwe bureaustoelContacteer dan zeker de experten van Brand New Office via mail, telefoon of ons contactformulier.