• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Ergonomische bureaustoelen

Wilt u een ergonomische bureaustoel die snel geleverd kan worden? Wij kunnen bureaustoelen uitleveren binnen de 5-10 werkdagen.
Merken

Ergonomische bureaustoelen

Wilt u een ergonomische bureaustoel die snel geleverd kan worden? Brand New Office heeft grote aantallen bureaustoelen die snel geleverd kunnen worden. In ons centraal magazijn staan grote hoeveelheden design bureaustoelen van ons eigen merk BNO, maar ook bureaustoelen van bekende merken zoals Herman Miller Aeron, Interstuhl Every, Topstar of Ongo ergonomische krukken.

Tegenwoordig brengen we dagelijks maximaal 14 uur zittend door. Hierdoor lijdt 50% van alle Belgen minstens één keer per jaar aan rugklachten, 25% van de rugklachten zijn chronisch. De bureaustoelen van Brand New Office proberen hier een zo goed mogelijke oplossing te bieden om de prestaties te verhogen door aandacht te geven aan het welzijn van de mensen. De belangrijkste criteria bij het kopen van een bureaustoel is de bewegelijkheid en de ergonomische opties. 

Brand New Office tracht te vechten tegen de slechte houding die een belangrijke factor zijn voor het optreden van pijn en vermoeidheid. We proberen de rugpijn(musculoskeletale aandoeningen) te verlichten, ongeacht de werksituatie of uw beroep. We respecteren ook dat in uw werkomgeving het design net zo belangrijk is als het comfort. Onze selectie ergonomische bureaustoelen met een snelle levering brengen je snel meer comfort.