• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Interstuhl Every bureaustoel
€676,00 €375,00
(€453,75 Incl. btw)
Levertijd 3-8 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Interstuhl Every bureaustoel

De Interstuhl Every bureaustoel met zwart frame is bij Brand New Office de best verkochte stoel aller tijden.

Deze ergonomische stoelen gebruiken we heel vaak bij projecten omdat de prijs-kwaliteitsverhouding gewoon onklopbaar is. Dit actiemodel van Interstuhl hebben wij dan ook in voorraad in een zwarte en witte kleur zodat hij direct leverbaar is!

De Everyis1 bureaustoel straal moderne ergonomie en een representatief design uit.

Hij is uitgerust met een rugleuning in fijne netbespanning en heeft een hoogwaardig synchroonmechanisme(Synchroontechniek met gewichtsregeling) met automatische lichaamsgewicht-instelling. Door deze automatische lichaamsgewicht-instelling stelt deze bureaustoel zich automatisch in op het gewicht van de gebruiker. Hij is dan ook ideaal voor werkplekken waar de mensen op verschillende plekken zitten. Zo hoef je niet telkens de stoel opnieuw in te stellen!

De Era bekleding is een stof uit met 100.000 martindale. Deze Every bureaustoel is standaard uitgerust met een zitdiepte verstelling en verstelbare lendensteun.

De bijpassende stapelbare sledestoel Buddy van Interstuhl met armleuning en kunststoffen is ook geschikt als uitnodigend zitmeubel bij uw entree. Deze Interstuhl Everyis modellen zijn in een andere uitvoeringen ook leverbaar: Every bureaustoelen. Deze bureaustoel heeft wielen die universeel zijn, dus te gebruiken voor harde of zachte ondergronden! Bestel vandaag uw ergonomische bureaustoel en beleef morgen al zijn zitcomfort!

Ontwerp: Sven von Boetticher
Materiaal: kunstof of aluminium onderstel, netbespanning, 100% polyester stof 200.000 martindale
Zitmaten:  42-53h x 49b x 43d cm
Winnaar: Der Blaue Engel
Technische eigenschappen: synchroonmechanisme met gewichtsregeling(142E-152E), individuele lichaamsinstelling, netbespanning, Zitdiepte- en verstelbare lendensteun , T-armleggers(4D) in hoogte-breedte verstelbaar
Duurzaamheid: 98% recyclebaar
Normen/test: EN 1335, LGA/GS, DIN 14001
Gemonteerd geleverd. 


Bekende ontwerpen van Interstuhl zijn: Interstuhl Silver, Interstuhl Every, Interstuhl Movy, Interstuhl Kinetic, Interstuhl Yos, Interstuhl Goal, Interstuhl Silver, Interstuhl Vintage, Interstuhl Hero, Interstuhl Airpad en nog vele andere. Mensen besteden tegenwoordig veel tijd zittend. Dit vereist het hoogste niveau van expertise in de vervaardiging van stoelen. "Kennis van zitten: het voordeel van Interstuhl" is ons motto. Wij zijn een Duits bedrijf, dat hoge kwaliteit stoelen voor kantoren en gebouwen ontwikkelt, die wij over de hele wereld verkopen. Onze producten worden gekenmerkt door een uitzonderlijk design, uitstekende ergonomie, state-of-the-art technologie en een hoge mate van milieubewustzijn. Het is van vitaal belang voor ons om onze kennis te doen gelden op alle gebieden van werk en leven en om een grote brede collectie te ontwikkelen: voor elk gebruik, in elke prijsklasse, van de receptie naar de directiekamer. Op de volgende pagina’s tonen wij u de moeite die we doen om de perfecte stoel te maken. Elk goed idee volgt de juiste inspiratie, maar inspiratie begint niet alleen bij de gedachte. We willen zien, voelen, horen en ruiken; we willen verrast worden, om nieuwe perspectieven te ervaren en ons goed te voelen. We willen ecologisch en ethisch handelen. Alle activiteiten van Interstuhl hebben tot doel mensen te inspireren. Onze zitoplossingen vergemakkelijken het werk, reflecteren waardering en verrijken het leven. Onze producten leveren knappe prestaties en zitplezier in het bijzonder. Dit doel wordt bereikt door middel van een duidelijk engagement voor de Duitse engineering en technische perfectie; een totaal begrip van esthetiek en de eis om milieubewust te handelen. Daarom ontwikkelen we zitoplossingen die overtuigen door middel van prestaties en zitplezier. Interstuhl Every bureaustoel