• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Interstuhl UPis1 designkruk
€168,00 €129,00
(€156,09 Incl. btw)
Levertijd 3-8 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Interstuhl UPis1 designkruk

Als actief alternatief voor de bureaustoel, brengt Interstuhl UPis1 designkruk een gezonde verandering naar het bureau. De manier waarop UPis1 is ontworpen bevordert dynamisch zitten. En dit lost de vermeende tegenstelling tussen zitten en bewegen op. De designkruk is makkelijk te verplaatsen, door de grijprand onder de zitting. Zo is de kruk altijd en overal beschikbaar. Met vijf kleurvariaties is het een vrolijk product dat naadloos in elke kamer past. De kleuren sluiten aan op de sfeer en omgeving. De kruk is inzetbaar op vele locaties, denk aan scholen, universiteiten, kantoren en zorginstellingen, maar ook thuis (kinderkamers, keuken, bij de tv om te gamen, etc).Door de grote verstelbaarheid in hoogte is de kruk bruikbaar voor diverse toepassingen. Bijvoorbeeld voor scrum-overleg, leerpleinen, zit-sta ondersteuning i.c.m. elektrisch verstelbaar bureau, brainstorm, als bijzetstoel aan een bureau, in wachtruimtes, in diverse behandelruimtes. UPis1 is gemaakt van 50% gerecycled materiaal. Er werden geen composieten of lijm gebruikt bij de productie. Net als op iedere andere Interstuhl, heeft ook UPis1 10 jaar garantie. Brand New Office is officiële verdeler van Interstuhl voor de BeNeLux. Bestel vandaag nog uw nieuwe ergonomische zitkrukken!

 
Ontwerp:
Interstuhl
Materiaal: metaal en kunststof
Zitmaten: 45-63h x 33b x 33d cm 
Gemonteerd geleverd. 
 
Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail.
Vraag ons u op te bellen         

Bekende ontwerpen van Interstuhl zijn: Interstuhl Silver, Interstuhl Every, Interstuhl Movy, Interstuhl Kinetic, Interstuhl Yos, Interstuhl Goal, Interstuhl Silver, Interstuhl Vintage, Interstuhl Hero, Interstuhl Airpad en nog vele andere. Mensen besteden tegenwoordig veel tijd zittend. Dit vereist het hoogste niveau van expertise in de vervaardiging van stoelen. "Kennis van zitten: het voordeel van Interstuhl" is ons motto. Wij zijn een Duits bedrijf, dat hoge kwaliteit stoelen voor kantoren en gebouwen ontwikkelt, die wij over de hele wereld verkopen. Onze producten worden gekenmerkt door een uitzonderlijk design, uitstekende ergonomie, state-of-the-art technologie en een hoge mate van milieubewustzijn. Het is van vitaal belang voor ons om onze kennis te doen gelden op alle gebieden van werk en leven en om een grote brede collectie te ontwikkelen: voor elk gebruik, in elke prijsklasse, van de receptie naar de directiekamer. Op de volgende pagina’s tonen wij u de moeite die we doen om de perfecte stoel te maken. Elk goed idee volgt de juiste inspiratie, maar inspiratie begint niet alleen bij de gedachte. We willen zien, voelen, horen en ruiken; we willen verrast worden, om nieuwe perspectieven te ervaren en ons goed te voelen. We willen ecologisch en ethisch handelen. Alle activiteiten van Interstuhl hebben tot doel mensen te inspireren. Onze zitoplossingen vergemakkelijken het werk, reflecteren waardering en verrijken het leven. Onze producten leveren knappe prestaties en zitplezier in het bijzonder. Dit doel wordt bereikt door middel van een duidelijk engagement voor de Duitse engineering en technische perfectie; een totaal begrip van esthetiek en de eis om milieubewust te handelen. Daarom ontwikkelen we zitoplossingen die overtuigen door middel van prestaties en zitplezier. Interstuhl UPis1 designkruk