• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Interstuhl Kinetic 710K barkruk
Levertijd 4-5 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
  • Koop 4 voor €580,50 per stuk en bespaar 10%
Interstuhl Kinetic 710K barkruk

De Interstuhl Kinetic 710K barkruk van Interstuhl is gemaakt uit aluminium met een Ascot lederen zitting. Verstelbaar in hoogte!

Werken op een hoger niveau: kantoorinrichting is de laatste jaren veranderd. We kijken vaker naar wat we écht nodig hebben, in plaats van naar wat we gewend zijn. Oude ideeën over werken en vergaderen worden losgelaten. Dat vraagt ook om nieuw meubilair. Interstuhls antwoord op deze trend is Kinetic: een barkruk voor het kantoor van nu.

De sta-kruk Kinetic met voetsteun kan draaien en in hoogte worden versteld, hij is gemaakt van aluminium(wit/zwart of zilver) en heeft een Ascot lederen bekleding.

Het Kinetic gamma bestaat uit een barkruk, een sta-kruk met voet, een stahulp en natuurlijk de hoge tafels. Brand New Office is officiële verdeler van Interstuhl voor de BeNeLux. Bestel vandaag nog uw nieuwe ergonomische zitkrukken!

 
Ontwerp:
Phoenix design Stuttgart
Materiaal: aluminium wit, Stof Lucia
Zitmaten: 53-65h x 41b x 38d cm 
Gemonteerd geleverd. 


Bekende ontwerpen van Interstuhl zijn: Interstuhl Silver, Interstuhl Every, Interstuhl Movy, Interstuhl Kinetic, Interstuhl Yos, Interstuhl Goal, Interstuhl Silver, Interstuhl Vintage, Interstuhl Hero, Interstuhl Airpad en nog vele andere. Mensen besteden tegenwoordig veel tijd zittend. Dit vereist het hoogste niveau van expertise in de vervaardiging van stoelen. "Kennis van zitten: het voordeel van Interstuhl" is ons motto. Wij zijn een Duits bedrijf, dat hoge kwaliteit stoelen voor kantoren en gebouwen ontwikkelt, die wij over de hele wereld verkopen. Onze producten worden gekenmerkt door een uitzonderlijk design, uitstekende ergonomie, state-of-the-art technologie en een hoge mate van milieubewustzijn. Het is van vitaal belang voor ons om onze kennis te doen gelden op alle gebieden van werk en leven en om een grote brede collectie te ontwikkelen: voor elk gebruik, in elke prijsklasse, van de receptie naar de directiekamer. Op de volgende pagina’s tonen wij u de moeite die we doen om de perfecte stoel te maken. Elk goed idee volgt de juiste inspiratie, maar inspiratie begint niet alleen bij de gedachte. We willen zien, voelen, horen en ruiken; we willen verrast worden, om nieuwe perspectieven te ervaren en ons goed te voelen. We willen ecologisch en ethisch handelen. Alle activiteiten van Interstuhl hebben tot doel mensen te inspireren. Onze zitoplossingen vergemakkelijken het werk, reflecteren waardering en verrijken het leven. Onze producten leveren knappe prestaties en zitplezier in het bijzonder. Dit doel wordt bereikt door middel van een duidelijk engagement voor de Duitse engineering en technische perfectie; een totaal begrip van esthetiek en de eis om milieubewust te handelen. Daarom ontwikkelen we zitoplossingen die overtuigen door middel van prestaties en zitplezier. Interstuhl Kinetic 710K barkruk