• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Ondarreta Ant barkruk
Levertijd 20 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Ondarreta Ant barkruk

De betoverende vorm van de Ondarreta Ant barkruk is een ontwerp van het Spaanse Ondarreta Team. De sta-kruk Ant is ideaal voor beurzen, keukens, bistro's(Horeca-zaken) of koffie corners. Zijn stabiele frame van chroom of epoxy en de markante zitting van polypropyleen geven uw gasten het beste mogelijke zitcomfort.

Het frame van de Ant tabouret wordt geleverd in chroom of epoxy frame en met een polypropyleen zitvlak. Deze design kruk kan u kiezen in verschillende kleuren zoals wit, zwart, grijs, rood moster. U kan het frame ook in matchroom kiezen of verschillende epoxy-kleuren zoals wit, antraciet, zwart of aluminium. De design zitkruk kan gekozen worden in twee verschillende hoogte: 68cm en 79cm zithoogte.

Ant barkruk is een betoverend design van Jean Louis Iratzoki aan een hele scherpe prijs! Brand New Office is officiële dealer van Ondarreta voor de BeNeLux!


Ontwerp: Jean Louis Iratzoki 
Maten vast: 85h x 41b x 42d cm
Zitmaat: 68/79 cm
Materiaal: polypropyleen en chroom of epoxy frame

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
Vraag ons u op te bellen         

Ondarreta is toegewijd aan het minimaliseren van de impact op het milieu en de zorg van een uitgebreid en duurzaam beheer door de keuze van materialen, methoden en processen die minimale risico's hebben voor ons milieu. Dit alles komt tot uiting in de nieuwe strategische lijnen van Ondarreta door een kracht die heeft geleid tot het behalen van het Environmental Management Standard, om nog meer resultaten op dit vlak te boeken. Met deze filosofie in het achterhoofd heeft Ondarreta in zijn volledige ontwerpproces, die gaat vanaf het moment van inspiratie tot de uiteindelijke presentatie, deze dynamische principes gehanteerd op de waarden van ecologie en duurzaamheid. Ondarreta haar gamma bevat de volgende elementen: de Bob krukken, Bob stoelen, Bob tafels, Alo stapelbare stoelen, Mikado stoelen, Noa sledestoel en Noa barkrukken, Miss stoel, Mister barkruk, Kide barkruk, Flay kruk, Ant kruk, Chico sta-kruk, Logo tafels, Don stoelen en de Boomerang stoel. Ondarreta Ant barkruk