• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Ondarreta Logo sta-tafel
Levertijd 20 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Ondarreta Logo sta-tafel

De Ondarreta Logo sta-tafel onderscheidt zich door zijn opvallende verschijning

in combinatie met het gebruik van natuurlijk materialen. De Logo bistrotafel is beschikbaar in een versie van 70 of 90cm diameter. Een respect tussen natuurlijke materialen zoals laminaat en staal geven de Logo tafels een onvermijdelijke tijdloosheid. 

De logo statafel van Ondarreta is ideaal voor wachtzalen, koffiecorners, keukens, onthaal, Horeca-zaken of zelfs beurzen. Deze tafels kunnen op aanvraag in verschillende maten, vormen en afwerkingen gemaakt worden. Hiervoor neemt u best contact op met via onderstaand icoon zodat wij u kunnen contacteren. Brand New Office is officiële verdeler van Ondarreta voor de BeNeLux.

Ontwerp: Ondarreta team
Maten 70:
 110h x 70dcm, Maten 90: 110h x 90d cm
Materiaal: stalen voet in epoxy en tafelblad 20mm laminaat

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
Vraag ons u op te bellen    

Ondarreta is toegewijd aan het minimaliseren van de impact op het milieu en de zorg van een uitgebreid en duurzaam beheer door de keuze van materialen, methoden en processen die minimale risico's hebben voor ons milieu. Dit alles komt tot uiting in de nieuwe strategische lijnen van Ondarreta door een kracht die heeft geleid tot het behalen van het Environmental Management Standard, om nog meer resultaten op dit vlak te boeken. Met deze filosofie in het achterhoofd heeft Ondarreta in zijn volledige ontwerpproces, die gaat vanaf het moment van inspiratie tot de uiteindelijke presentatie, deze dynamische principes gehanteerd op de waarden van ecologie en duurzaamheid. Ondarreta haar gamma bevat de volgende elementen: de Bob krukken, Bob stoelen, Bob tafels, Alo stapelbare stoelen, Mikado stoelen, Noa sledestoel en Noa barkrukken, Miss stoel, Mister barkruk, Kide barkruk, Flay kruk, Ant kruk, Chico sta-kruk, Logo tafels, Don stoelen en de Boomerang stoel. Ondarreta Logo sta-tafel