• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Ondarreta Don Mesa tafel
Levertijd 20 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Ondarreta Don Mesa tafel

De Ondarreta Don Mesa tafel onderscheidt zich door zijn speciale stalen onderstel gecombineerd met berken multiplex tafelblad afgewerkt met laminaat in verschillende kleuren. Een respect tussen natuurlijke materialen zoals hout en staal geven de Don Mesa vergadertafel een onvermijdelijke tijdloosheid. 

De Don Mesa tafel is ideaal om te plaatsen in een restaurant(Horeca-zaken), meetingroom, cafetaria's of gewoon in uw eetkamer. Dit omdat de tafel in verschillende maten kan gekozen worden vanaf 130cm tot 200cm.

Dit design werd ontworpen door het Ondarreta team zelf. Op aanvraag kan u de tafel ook verkrijgen in een gelakte structuur, contacteer ons voor meer vragen.

Ontwerp: Ondarreta team
Maten:
 74,5h x 90d x 130/150l cm en 74,5h x 100d x 180/200l
Materiaal: Metalen structuur en berken multiplex tafelblad afgewerkt met laminaat. Gelakt op aanvraag.

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
Vraag ons u op te bellen    

Ondarreta is toegewijd aan het minimaliseren van de impact op het milieu en de zorg van een uitgebreid en duurzaam beheer door de keuze van materialen, methoden en processen die minimale risico's hebben voor ons milieu. Dit alles komt tot uiting in de nieuwe strategische lijnen van Ondarreta door een kracht die heeft geleid tot het behalen van het Environmental Management Standard, om nog meer resultaten op dit vlak te boeken. Met deze filosofie in het achterhoofd heeft Ondarreta in zijn volledige ontwerpproces, die gaat vanaf het moment van inspiratie tot de uiteindelijke presentatie, deze dynamische principes gehanteerd op de waarden van ecologie en duurzaamheid. Ondarreta haar gamma bevat de volgende elementen: de Bob krukken, Bob stoelen, Bob tafels, Alo stapelbare stoelen, Mikado stoelen, Noa sledestoel en Noa barkrukken, Miss stoel, Mister barkruk, Kide barkruk, Flay kruk, Ant kruk, Chico sta-kruk, Logo tafels, Don stoelen en de Boomerang stoel. Ondarreta Don Mesa tafel