Transport & installatie
Vrachtvrije levering vanaf 750€: Uw kantoormeubelen of design meubelen worden vrachtvrij geleverd vanaf 750€ netto goederenwaarde. Voor bestellingen onder de 750€ worden de transportkosten berekend op het gewicht met een maximum van 55euro(voor BeNeLux!) Montage inclusief vanaf 1.500€: Vanaf 1.500€ netto goederenwaarde worden uw kantoormeubelen gemonteerd geleverd op plaats van gebruik. De verpakkingen worden meegenomen en bent u zeker van een goede montage van uw design meubilair. Indien uw montage-service wenst onder de 1.500€ netto goederenwaarde, contacteert u ons best om een voordelige offerte op te laten maken: [email protected]

Moka stoel met armleuning

€338,00€408,98 Incl. btw
Info over transport en installatie
Levertijd: 20 werkdagen
(*) Uitgezonderd verlofperiodes en behoudens stockbreuk
Artikelcode: 21295
De Ondarreta Moka stoel met armleuning afgewerkt in kunstleder(vinyl) is een design Ondarreta. Deze stoel bestaat in verschillende kleuren en afwerkingen.
  • Koop 4 voor €314,34 per stuk en bespaar 7%
  • Gratis transport vanaf €750(geldig voor BeNeLux)
  • Montage inclusief vanaf €1500 ( enkel voor de BeNeLux!)
Beschrijving

Deze Ondarreta Moka stoel met armleuning geeft de essentie van een lichte stoel die fijn afgewerkt is een kwalitatieve stof. Het kunstleder van de designstoel bestaat uit vinyl(40.000 martindale) dat afgewerkt is met polyester. Hij is beschikbaar in verschillende kleuren en de poten kunnen in een chroom afwerking of epoxy afwerking in verschillende kleuren gekozen worden.

Het Ondarreta Moka gamma bestaat uit een stoel met armleuning, een stoel zonder armleuning en een barkruk. Hierdoor is het mogelijk om de stoel te gebruiken voor projecten, Horeca-zaken of zelfs als gewone eetkamerstoel. De Moka stoel zonder armleuning is stapelbaar tot 4 stuks zodat hij eventueel opgeborgen of gestapeld kan worden wanneer de kuisploeg langskomt. Zowel de stoel met als zonder armleuning zijn er twee versie beschikbaar: een gewone versie en een XL-versie.

Zoals u kan lezen zijn er tal van mogelijkheden met de Ondarreta Moka. Contacteer ons en wij helpen u graag met plezier verder.

Ontwerp:
 Ondarreta team
Maten: 84h x 50b x 54d cm XL-versie: 82h x 60b x 54d cm
Zitmaat: 44cm, XL-versie: 47cm
Materiaal: vinyl met polyester, epoxy of chroom poten.


Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
Vraag ons u op te bellen    

Ondarreta is toegewijd aan het minimaliseren van de impact op het milieu en de zorg van een uitgebreid en duurzaam beheer door de keuze van materialen, methoden en processen die minimale risico's hebben voor ons milieu. Dit alles komt tot uiting in de nieuwe strategische lijnen van Ondarreta door een kracht die heeft geleid tot het behalen van het Environmental Management Standard, om nog meer resultaten op dit vlak te boeken. Met deze filosofie in het achterhoofd heeft Ondarreta in zijn volledige ontwerpproces, die gaat vanaf het moment van inspiratie tot de uiteindelijke presentatie, deze dynamische principes gehanteerd op de waarden van ecologie en duurzaamheid. Ondarreta haar gamma bevat de volgende elementen: de Bob krukken, Bob stoelen, Bob tafels, Alo stapelbare stoelen, Mikado stoelen, Noa sledestoel en Noa barkrukken, Miss stoel, Mister barkruk, Kide barkruk, Flay kruk, Ant kruk, Chico sta-kruk, Logo tafels, Don stoelen en de Boomerang stoel. Ondarreta Moka stoel met armleuning