• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Ondarreta Don barkruk
Levertijd 20 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Ondarreta Don barkruk

De Ondarreta Don barkruk van het Baskische Ondarreta is een klassieke stoel die zowel past in een professionele als in de privésfeer. Hij is beschikbaar in wel zeven verschillende Fenolhars laminaatkleuren en een frame van 7 epoxy kleuren of een chroom frame. Bovendien kan je kiezen of je de Don sta-kruk in een versie van 65 of 75cm neemt.

Genoeg mogelijkheden om voor deze design kruk  te kiezen. Een respect tussen natuurlijke materialen zoals hout en metaal geven de Don familie een onvermijdelijke tijdloosheid. De Don kruk is ideaal als bistrokruk, Lounge kruk of kruk in een café(Horeca zaken) of gewoon in en keuken. Deze tijdloze kruk is verkrijgbaar in andere materialen of versies. Hiervoor contacteert u ons best en wij helpen u graag met plezier verder.

Ontwerp: Ondarreta team

Maten: 88h x 46b x 47d cm of 103h x 49b x 48d cm
Zitmaat: 65-75cm
Materiaal: Metalen structuur en Fenolhars laminaat

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
Vraag ons u op te bellen    

Ondarreta is toegewijd aan het minimaliseren van de impact op het milieu en de zorg van een uitgebreid en duurzaam beheer door de keuze van materialen, methoden en processen die minimale risico's hebben voor ons milieu. Dit alles komt tot uiting in de nieuwe strategische lijnen van Ondarreta door een kracht die heeft geleid tot het behalen van het Environmental Management Standard, om nog meer resultaten op dit vlak te boeken. Met deze filosofie in het achterhoofd heeft Ondarreta in zijn volledige ontwerpproces, die gaat vanaf het moment van inspiratie tot de uiteindelijke presentatie, deze dynamische principes gehanteerd op de waarden van ecologie en duurzaamheid. Ondarreta haar gamma bevat de volgende elementen: de Bob krukken, Bob stoelen, Bob tafels, Alo stapelbare stoelen, Mikado stoelen, Noa sledestoel en Noa barkrukken, Miss stoel, Mister barkruk, Kide barkruk, Flay kruk, Ant kruk, Chico sta-kruk, Logo tafels, Don stoelen en de Boomerang stoel. Ondarreta Don barkruk