Transport & installatie
Vrachtvrije levering vanaf 750€: Uw kantoormeubelen of design meubelen worden vrachtvrij geleverd vanaf 750€ netto goederenwaarde. Voor bestellingen onder de 750€ worden de transportkosten berekend op het gewicht met een maximum van 55euro(voor BeNeLux!) Montage inclusief vanaf 1.500€: Vanaf 1.500€ netto goederenwaarde worden uw kantoormeubelen gemonteerd geleverd op plaats van gebruik. De verpakkingen worden meegenomen en bent u zeker van een goede montage van uw design meubilair. Indien uw montage-service wenst onder de 1.500€ netto goederenwaarde, contacteert u ons best om een voordelige offerte op te laten maken: [email protected]

Bob hoge tafel in beuk

€845,00€1.022,45 Incl. btw
Info over transport en installatie
Levertijd: 20 werkdagen
(*) Uitgezonderd verlofperiodes en behoudens stockbreuk
Artikelcode: 20820
De Ondarreta Bob hoge tafel in beuk is een design van Nadia Arratibel. Deze tafel met massief beukenhouten poten bestaat in verschillende kleuren en maten.
  • Gratis transport vanaf €750(geldig voor BeNeLux)
  • Montage inclusief vanaf €1500 ( enkel voor de BeNeLux!)
Beschrijving

De Ondarreta Bob hoge tafel in beuk is een model dat geïnspireerd is op de Scandinavische design en is een ontwerp van Nadia Arratibel. Deze tafel bestaat in verschillende maten gaande van 120cm tot 200cm lang. Hierdoor is hij zowel geschikt als keukentafel, eetkamertafel, Horeca-tafel(Hotels-restaurants-cafés) of gewoon in een kantooromgeving als vergadertafel of werktafel.

De natuurlijke materialen die gebruikt werden voor de BOB tafels stralen natuurlijke warmte en schoonheid uit. Door de volgende natuurlijke producten te gebruiken creëren ze een eigentijdse en uitnodigende stijl: massief beukenhouten poten en blad uit berken multiplex afgewerkt met laminaat die beschikbaar is in verschillende kleuren. Deze tafel kan op aanvraag ook afgewerkt worden in een tafelblad in gebeitst beuk of met gelakte poten, vraag hiervoor de prijs aan via ons icoon 'Vraag ons u op te bellen'.

De familie BOB omvat Bob Stoelen in staal, Bob houten stoelen, stoel Bob XL stoel, Bob XL stoel met armleuningen en de BOB tafels.

Ontwerp: NADIA ARRATIBEL
Maten:
 100h x 80/90b x 80/90/160/180/200l cm 
Materiaal: gebeitst beuken poten, berken multiplex tafelblad afgewerkt met laminaat

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
Vraag ons u op te bellen    

Ondarreta is toegewijd aan het minimaliseren van de impact op het milieu en de zorg van een uitgebreid en duurzaam beheer door de keuze van materialen, methoden en processen die minimale risico's hebben voor ons milieu. Dit alles komt tot uiting in de nieuwe strategische lijnen van Ondarreta door een kracht die heeft geleid tot het behalen van het Environmental Management Standard, om nog meer resultaten op dit vlak te boeken. Met deze filosofie in het achterhoofd heeft Ondarreta in zijn volledige ontwerpproces, die gaat vanaf het moment van inspiratie tot de uiteindelijke presentatie, deze dynamische principes gehanteerd op de waarden van ecologie en duurzaamheid. Ondarreta haar gamma bevat de volgende elementen: de Bob krukken, Bob stoelen, Bob tafels, Alo stapelbare stoelen, Mikado stoelen, Noa sledestoel en Noa barkrukken, Miss stoel, Mister barkruk, Kide barkruk, Flay kruk, Ant kruk, Chico sta-kruk, Logo tafels, Don stoelen en de Boomerang stoel. Ondarreta BOB hoge tafel in beuk