• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Ondarreta Bob barkruk
Levertijd 20 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
  • Bestel 4 voor €342,24 per stuk en bespaar 7%
Ondarreta Bob barkruk

De gebogen vormen van de Ondarreta Bob barkruk met zitvlak in beukenhouten afwerking of stoffen afwerking van de fabrikant Ondarreta, is geïnspireerd op Scandinavische design. De natuurlijke materialen die gebruikt werden voor de BOB sta-kruk stralen natuurlijke warmte en schoonheid uit.

Door de volgende natuurlijke producten te gebruiken creëren ze een eigentijdse en uitnodigende stijl: massief hout, textiel en staal gecombineerd. De familie BOB omvat Bob Stoelen in staal, Bob houten stoelen en sta-krukken, stoel Bob XL stoel en Bob XL stoel met armleuningen.

De Bob barkrukken van Ondarreta zijn ideaal om in de mooiere Horeca-zaken (hotels-restaurants-cafés) te gebruiken, maar kunnen evengoed in de keuken of een kantoor staan. Eén ding is zeker, deze sta-krukken stralen de nodige klasse en design uit. Deze krukken kunnen enkel per twee stuks besteld worden.

De barkrukken kunnen in verschillende uitvoeringen gekozen worden bij Brand New Office. Hiervoor neemt u best contact met ons op.

Ontwerp: Ondarreta team
Maten:
 90h x 44b x 42d cm , 100h x 45b x 44d cm 
Zitmaat: 65, 75cm
Materiaal: massief hout, beuk en/of Step melange stof

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
Vraag ons u op te bellen    

Ondarreta is toegewijd aan het minimaliseren van de impact op het milieu en de zorg van een uitgebreid en duurzaam beheer door de keuze van materialen, methoden en processen die minimale risico's hebben voor ons milieu. Dit alles komt tot uiting in de nieuwe strategische lijnen van Ondarreta door een kracht die heeft geleid tot het behalen van het Environmental Management Standard, om nog meer resultaten op dit vlak te boeken. Met deze filosofie in het achterhoofd heeft Ondarreta in zijn volledige ontwerpproces, die gaat vanaf het moment van inspiratie tot de uiteindelijke presentatie, deze dynamische principes gehanteerd op de waarden van ecologie en duurzaamheid. Ondarreta haar gamma bevat de volgende elementen: de Bob krukken, Bob stoelen, Bob tafels, Alo stapelbare stoelen, Mikado stoelen, Noa sledestoel en Noa barkrukken, Miss stoel, Mister barkruk, Kide barkruk, Flay kruk, Ant kruk, Chico sta-kruk, Logo tafels, Don stoelen en de Boomerang stoel. OOndarreta BOB barkruk