• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Ondarreta Moka barkruk
Levertijd 20 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Ondarreta Moka barkruk

Deze Ondarreta Moka barkruk geeft de essentie van een lichte kruk weer die fijn afgewerkt is een kwalitatieve stof. Het kunstleder van de designkruk bestaat uit vinyl(40.000 martindale) dat afgewerkt is met polyester. Hij is beschikbaar in verschillende kleuren en de poten kunnen in een chroom afwerking of epoxy afwerking in verschillende kleuren gekozen worden.

Het Ondarreta Moka gamma bestaat uit een stoel met armleuning, een stoel zonder armleuning en een barkruk. Hierdoor is het mogelijk om de sta-krukken te gebruiken voor projecten, Horeca-zaken of zelfs als gewone keuken barkruk. Ze zijn beschikbaar in twee verschillende zithoogtes: 65cm en 75cm versie. 

Zoals u kan lezen zijn er tal van mogelijkheden met de Ondarreta Moka. Voor meer info: contacteer ons en wij helpen u graag met plezier verder.

Ontwerp:
 Ondarreta team
Maten: 91h x 41b x 48d cm of  101h x 41b x 48d cm
Zitmaat: 65 of 75cm
Materiaal: vinyl met polyester, epoxy of chroom poten.


Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
Vraag ons u op te bellen    

Ondarreta is toegewijd aan het minimaliseren van de impact op het milieu en de zorg van een uitgebreid en duurzaam beheer door de keuze van materialen, methoden en processen die minimale risico's hebben voor ons milieu. Dit alles komt tot uiting in de nieuwe strategische lijnen van Ondarreta door een kracht die heeft geleid tot het behalen van het Environmental Management Standard, om nog meer resultaten op dit vlak te boeken. Met deze filosofie in het achterhoofd heeft Ondarreta in zijn volledige ontwerpproces, die gaat vanaf het moment van inspiratie tot de uiteindelijke presentatie, deze dynamische principes gehanteerd op de waarden van ecologie en duurzaamheid. Ondarreta haar gamma bevat de volgende elementen: de Bob krukken, Bob stoelen, Bob tafels, Alo stapelbare stoelen, Mikado stoelen, Noa sledestoel en Noa barkrukken, Miss stoel, Mister barkruk, Kide barkruk, Flay kruk, Ant kruk, Chico sta-kruk, Logo tafels, Don stoelen en de Boomerang stoel. Ondarreta Moka barkruk