• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Ondarreta Chico barkruk in beuk
Levertijd 20 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
  • Bestel 4 voor €199,02 per stuk en bespaar 7%
Ondarreta Chico barkruk in beuk

Met het ontwerp van de Ondarreta Chico barkruk wilden we terugkeren naar een traditionele soort barkruk. De herinterpretatie van deze klassieker is verrassend eenvoudig elegant met zijn duidelijk gelijnde afwerking. Bovendien zit deze barkruk Chico, van het spaanse merk Ondarreta, verrassend goed. Deze barkruk Chico kan verkregen worden in verschillende gelakte beuken kleuren. Hun frame is afgewerkt in staal en de zitting in gebeits beukenhout. Deze sta-krukken zijn geschikt voor zowel privé gebruik(keukens) als professioneel in Horeca-zaken of op kantoren en beurzen. De Chico krukken kunnen gekozen worden in twee verschillende zitmaten: 64 cm of 75cm zithoogte. Kan ook op aanvraag afgewerkt worden in een gelakte versie.

Ontwerp: Ondaretta Team 
Materiaal: frame in staal en zitting in gebeitst beuk
Maten: 64/75h x 41b cm 
Kleuren: zie bijlage

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail.
 
Vraag ons u op te bellen  

Ondarreta is toegewijd aan het minimaliseren van de impact op het milieu en de zorg van een uitgebreid en duurzaam beheer door de keuze van materialen, methoden en processen die minimale risico's hebben voor ons milieu. Dit alles komt tot uiting in de nieuwe strategische lijnen van Ondarreta door een kracht die heeft geleid tot het behalen van het Environmental Management Standard, om nog meer resultaten op dit vlak te boeken. Met deze filosofie in het achterhoofd heeft Ondarreta in zijn volledige ontwerpproces, die gaat vanaf het moment van inspiratie tot de uiteindelijke presentatie, deze dynamische principes gehanteerd op de waarden van ecologie en duurzaamheid. Ondarreta haar gamma bevat de volgende elementen: de Bob krukken, Bob stoelen, Bob tafels, Alo stapelbare stoelen, Mikado stoelen, Noa sledestoel en Noa barkrukken, Miss stoel, Mister barkruk, Kide barkruk, Flay kruk, Ant kruk, Chico sta-kruk, Logo tafels, Don stoelen en de Boomerang stoel. Ondarreta Chico barkruk