• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Axis 71 One staande lamp
Levertijd 3-8 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Axis 71 One staande lamp

Lichtfiguur: de Axis One staande lamp werd ontworpen door Stephane Lebrun en overbrugt de scheiding tussen klassiek en modern. Deze designlamp van de Belgische leverancier Axis71 is beschikbaar in een aluminium arm en voet in wit of brons. Het gamma One bestaat verder uit vloerlampen, hanglampen, wandlampen en zelfs een wand LED lamp. Deze lamp wordt vaak gebruikt in de kantoorwereld, maar kan evengoed gebruikt worden in de de Horeca(Hotels-restaurants-café) of als winkel verlichting. Zowel de tafel- als staande lamp One zijn voorzien van een on/off schakelaar. Het frame bestaat uit aluminium en de lampenkap is gemaakt van kunststof. Wenst u een speciale kleurencombinatie? Contacteer ons en wij helpen u met plezier verder! 

Ontwerp:
Stephane Lebrun voor Axis 
Materiaal: Aluminium en kunststof
Maten: 160cm hoogte
Licht: E27 - 105W Halo/LED/Fluo   

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail.
Vraag ons u op te bellen
  
 
snelle levering 

Van Brussel tot in Shanghai, Axis 71 creëert prachtige designlampen voor zowel professioneel gebruik als voor privé gebruik. Axis 71 focust zich vooral is high fashion verlichting en is daarom een geliefd merk bij de architecten. Hun bekende vloerlampen, hanglampen, wandlampen en tafellampen kan men vooral terugvinden in de bekendere hotels, restaurants, mooiere zaken maar passen ook perfect in de kantoorwereld om de werkomgeving wat huiselijker te maken. De bekendste ontwerpen van Axis 71 zijn de S71 serie, de One lampen, de Memory lampen en recentelijk de Mummy bear en Baby bear. Brand New Office is officiële verdeler van Axis71 voor de BeNeLux regio. Axis One staande lamp