• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Wagner W3 zit-sta kruk
€395,00 €279,00
(€337,59 Incl. btw)
Levertijd 3-4 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Wagner W3 zit-sta kruk

De Wagner W3 zit-sta kruk ergonomisch is één van de beste zitkrukken die er op de markt zijn! De basis van deze design kruk is gevormd door afzonderlijke segmenten. Net als bij ergonomische high-tech trainers, past de basis zich perfect aan aan het zitvlak. Dit resulteert in een uniek zitgevoel van de W3 sta kruk.

W3 - Zitten in beweging.
Bij het ontwikkelen van de W3 ergonomische sta kruk willen we een zitkruk en sta kruk creëren, dat zowel zittend als staand stabiel en comfortabel zijn! Wagner heeft een product geproduceerd dat unieke bewegingen maakt. Het geheim is te vinden aan de onderkant van de W3. Net als high-tech trainers creëert hij een buitengewoon zitgevoel en is hij extreem dynamisch, maar ook veilig en stabiel.

De "voet" van de W3-basis wordt op een dynamische manier volledig ondersteund. Een honingraatstructuur wordt gevormd door intelligente zonering die zich optimaal aanpast aan uw beweging.
Ontgrendel de zwaartekracht - volledig dynamisch ter ondersteuning van de basis.

Wagner definieert opnieuw het concept van zitten. Driedimensionaal zitten is het kenmerk van de Wagner-krukken. Met een bewegende stoeloplossing van WAGNER is de starre verbinding losgekoppeld van het zitvlak. Dit zorgt voor micro-beweging tijdens het zitten, waardoor de wervelkolom herleeft en versterkt.
Dit werd wetenschappelijk bewezen in een klinische studie over ons gepatenteerde Dondola mechanisme:
_ 66% minder pijn voor de geteste personen
_ 50% vermindering van lage rugpijn
_ Aanzienlijke toename van het algemeen welzijn tot 39%

Ontwerp: Peter Wagner
Materiaal: plastiek, metaal, stof
Maten57-79h x 27b x 38d cm
Ongemonteerd geleverd

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
Vraag ons u op te bellen

Wagner kort samengevat:
Wij zijn Wagner, een traditioneel merk dat bureaustoelen produceert en dat zich richt op het welzijn van mensen. De feel-good factor voor ons wordt duidelijk wanneer het ontwerp, beweging en gezondheid in evenwicht zijn. Daarom investeren we dagelijks geld en tijd in onderzoek om zo gezond mogelijk te zitten. Dagelijks stellen mensen hoge eisen en scheppen ze hoge verwachtingen aan hun dagelijkse kwaliteit in het leven, wel Wagner doet hetzelfde voor zitoplossingen! Wij ontwerpen een zitobject dat beweegt waardoor de rugklachten afnemen of totaal verdwijnen. Ze maken van beweging een centraal deel van ons leven. Tegenwoordig besteden we maximaal tot 14 uur per dag in een zittende positie! 50% van alle Belgen lijden ten minste eenmaal per jaar van pijn in de rug en 25% heeft zelfs chronische pijnen. Voor velen betekent dit dus een permanente psychologische belasting. Dat is dan het eerste signaal om te gaan voor Wagner welness bureaustoel dat de prestaties op de werkvloer verhoogt en voor het welzijn van de mensen zorgt. Hun moto is: Movement that sits! Enkele bekende Wagner welness stoelen: Wagner AluMedic, Wagner Titan, Wagner W1, Wagner ErgoMedic en vele andere ergonomische bureaustoelen en vergaderstoelen! 

Wagner W3 zit-sta kruk