• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Ongo Free Zit-stahulp leder
Levertijd 7-10 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Ongo Free Zit-stahulp leder

De Ongo Free Zit-stahulp leder is een sta kruk dat speciaal ontworpen is voor in hoogte verstelbare werkplekken. De gebogen basis zorgt voor veel gezondere beweging tijdens het zitten en dus een maximale vrijheid. Dit weerspiegelt ook het ontwerp, dat duidelijk en gereduceerd is, maar ook vrij sensueel en veelzijdig.

Het driehoekige zitje is ontworpen om de normale zithoogte extreem comfortabel te maken en de stahoogte een goede grip biedt. Om redenen van duurzaamheid heeft de voet een houten kern. Deze is aan de bovenkant voorzien van een extreem slijtvaste HPL-coating. De onderzijde van de zit-stahulp is gecoat met CFK-vrij integraalschuim, zodat zelfs op harde, gladde vloeren een veilige stand wordt gegarandeerd en er geen schade optreedt.

Met een voetdiameter van 39 cm is de hoogte van 58 tot 82 cm instelbaar door een niet-roterende gasveer. De ONGO®Free design krukken worden in drie delen geleverd, maar zijn heel makkelijk te monteren.

De tijdloze vorm en hoogwaardige afwerking van de ONGO®Free zit- stahulp voldoen aan de hoogste duurzaamheidseisen. Een andere factor die bijdraagt aan de positieve milieu-impact is dat ONGO®Free, net als alle producten van ONGO® Active Sitting, wordt geproduceerd in Duitsland.

Ontwerp: ONGO
Materiaal: CFK-vrij polyurethaanschuim, aluminium, leder
Maten: 58-82h x 39d cm                                    
Gewicht: 5,7kg

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
  Vraag ons u op te bellen 

Ongo is een jong dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen van ergonomische krukken. Het doel van de ontwerpers van de ergonomische balanskrukken van ONGO is eenvoudig en uitdagend tegelijk: spelenderwijs en ongemerkt beweging in het leven van mensen brengen op het kantoor, in de scholen of bij u thuis. De Ongo ergonomische kruk is gemaakt om op te zitten en reageert op elke verandering in gewicht en activeert de spieren. Het innovatieve zitmechaniek van de zitkruk is gepatenteerd en is volledig instelbaar door de gebruiker middels een verstelbare ring direct onder de zitting. Het helpt mensen op ontspannen wijze hun productiviteit en welzijnsgevoel te verhogen op de werkvloer door de bloedsomloop te stimuleren. Ongo is van duitse makelij en gebruikt hoogwaardige materialen en duurzame materialen waardoor u lang kan genieten van de Ongo zitoplossingen. Het helpt mensen op ontspannen wijze hun productiviteit en welzijnsgevoel te verhogen op de werkvloer. Bovendien zijn de Ongo zitoplossingen snel leverbaar. Ongo Free Zit-stahulp leder