• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Ongo Classic zitkruk
Levertijd 7-10 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
  • Bestel 4 voor €251,75 per stuk en bespaar 5%
Ongo Classic zitkruk

Een groot deel van het moderne leven brengen de meeste mensen door in een zitpositie, hoewel het menselijk lichaam ontworpen is om te bewegen. De design zitkruk ONGO®Classic is de oplossing tegen het slechte zitgedrag op kantoor, thuis of elders. De ONGO Classic zitkruk is gemaakt om op te zitten en heeft de volgende eigenschappen: dynamisch zitten, de gebogen voetafdruk reageert op elke verandering in gewicht en activeert de spieren, de innovatieve geïntegreerde kogelbaan in de basis van ONGO®Classic herkent elke beweging, door de bal in het midden van de kogelbaan te houden. De ONGO®Classic is beschikbaar in Oko-tex 100 stof of in skai leder, dit telkens in verschillende kleuren. Andere stoffen zoals Leder of Kvadrat zijn ook verkrijgbaar op aanvraag. Neem afscheid van de ongezonde zitstijl en ga voor een Ongo zitkruk! Bestel deze ergonomische zitkruk vandaag nog bij ons!

Ontwerp: ONGO®Classic
Materiaal: stof Oko: 97% polyester en 3% spandex of Skai leder.
Maten: 42-64h x 42d cm                                    
Gewicht: 5,7kg

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail.
  Vraag ons u op te bellen  

Leuke innovatieve oefeningen om echt actief te leren zitten

De kogelbaan in de balansvoet is niet alleen een leuk stijlelement, maar heeft ook een belangrijke ergonomische functie. Door het meegeleverde balletje in deze kogelbaan te plaatsen kan men allerlei oefeningen doen met de ONGO zitkruk, waarbij de bewegingen van het balletje een integraal onderdeel vormen. Er worden in totaal drie balletjes meegeleverd: een zwarte, een witte en een zilverkleurige. Zo kunt u uw eigen stijl zelfs met het balletje doorvoeren in de door u zelf samengestelde ONGO balanskruk. Uiteraard hoeft u het balletje niet verplicht te gebruiken, maar als u dat wel doet, zult u versteld staan van de afwisselende en vooral leuke oefeningen die allemaal mogelijk zijn.


Ongo is een jong dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen van ergonomische krukken. Het doel van de ontwerpers van de ergonomische balanskrukken van ONGO is eenvoudig en uitdagend tegelijk: spelenderwijs en ongemerkt beweging in het leven van mensen brengen op het kantoor, in de scholen of bij u thuis. De Ongo ergonomische kruk is gemaakt om op te zitten en reageert op elke verandering in gewicht en activeert de spieren. Het innovatieve zitmechaniek van de zitkruk is gepatenteerd en is volledig instelbaar door de gebruiker middels een verstelbare ring direct onder de zitting. Het helpt mensen op ontspannen wijze hun productiviteit en welzijnsgevoel te verhogen op de werkvloer door de bloedsomloop te stimuleren. Ongo is van duitse makelij en gebruikt hoogwaardige materialen en duurzame materialen waardoor u lang kan genieten van de Ongo zitoplossingen. Het helpt mensen op ontspannen wijze hun productiviteit en welzijnsgevoel te verhogen op de werkvloer. Bovendien zijn de Ongo zitoplossingen snel leverbaar. ONGO Classic zitkruk