• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Wagner

Wagner W-2010 barkrukken
€700,00
(€847,00 Incl. btw)
Stukprijs: €275,00 /
+

Wagner

Wagner is een traditioneel designmerk dat bureaustoelen produceert en zich vooral richt op het welzijn van mensen. De feelgood-factor wordt duidelijk wanneer het ontwerp, beweging en gezondheid in evenwicht met elkaar zijn. Daarom investeert Wagner dagelijks geld en tijd in onderzoek en technologie van kantoormeubelen om zo gezond mogelijk te zitten.

Klanten stellen hoge eisen en scheppen verwachtingen over hun kwaliteit in het leven. Wagner doet hetzelfde voor zitoplossingen! Ze ontwerpen een zitobject dat beweegt waardoor de rugklachten afnemen of totaal verdwijnen. Ze maken van beweging een centraal deel van ons leven.

Tegenwoordig besteden we tot 14 uur per dag in een zittende positie! Maar liefst 50 procent van alle Belgen lijdt ten minste eenmaal per jaar pijn in de rug en 25 procent heeft zelfs chronische pijnen. Voor velen betekent dat dus een permanente psychologische belasting. Dat is het eerste signaal om te gaan voor een Wagner bureaustoel die de prestaties op de werkvloer verhoogt en voor het welzijn van de mensen zorgt. Hun moto is: Movement that sits! Enkele bekende Wagner ergonomische bureaustoelen zijn: AluMedic, Titan, W1, Wagner ErgoMedic en vele andere bureaustoelen, directiestoelen, ergonomische krukken, horecastoelen en vergaderstoelen. Brand New Office is officiële verdeler van Wagner voor de BeNeLux regio. Contacteer onze medewerkers om u bij te staan bij het vinden van de beste kantoormeubelen.